Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Millioner til The Asteroids Galaxy Tour

Publiceret
The Asteroids Galaxy Tour live på scenen til SPOT on Denmark @ Montreux Jazz Festival.

The Asteroids Galaxy Tour live på scenen til
SPOT on Denmark @ Montreux Jazz Festival.

Det britiske investeringsselskab Ingenious har købt 25% af aktierne i The Asteroids Galaxy Tours pladeselskab Small Giant Records for over 8.6 millioner kroner.

Når danske The Asteroids Galaxy Tour 21. september udgiver deres debutalbum, bliver det ikke på den traditionelle måde med et pladeselskab i ryggen, der står for alt fra udgivelse af album til markedsføring. Mette Lindberg og Lars Iversen, der udgør duoen, har ganske enkelt valgt at oprette aktieselskabet Small Giant Records – og har nu solgt 25% af aktierne i selskabet til det britiske investeringsselskab Ingenious for over 8.6 millioner kroner.

Med de penge i ryggen kan bandet så udgive deres album, men de skal, sammen med deres managementselskab IE Music, selv stå for alle de praktiske ting omkring udgivelsen af albummet så som distribution og markedsføring. Et arbejde som Ingenous ikke har noget med at gøre, da investeringsselskabets interesse i projektet er rent økonomisk.

Albummet udgives i første omgang kun digitalt i Danmark, da bandet har valgt at satse på de store markeder i bl.a. USA og Storbritannien.