Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Munich hitter på Island

Publiceret

Munich

Munichs ”The Young Ones” lå i mange uger nummer et på hitlisten hos en af vulkanøens største radiostationer, X-977, foran store udenlandske navne som Foo Fighters og Muse. Og nu har stationen så sendt bud efter gruppen. Munich er blevet inviteret til Island fra 20.-24. februar, for at spille en række livejobs på øen største spillesteder, Organ, Norðurkjallarinn og Gaukurinn.

Organ er det første i rækken og er et af Reykjaviks mest hippe steder, hvor Bjørk, Franz Ferdinand  og Gus Gus tidligere har optrådt. Munich vil desuden optræde direkte i æteren for X-977.

Bad Taste/Smekkleysa
– Det hele startede på SPOT Festivalen 2007, hvor jeg fik en snak med Stein Thor, som er vært på radioen X-977, og han blev så glad for singlen ”The Young Ones” at den blev testet på stationens  lytterbestemte liste, siger siger Mikael Kjærsgaard fra Munich og fortsætter:

– Vi fik så god placering på listen, at direktøren fra X-977 ringede mig op, og kom med et tilbud om at arrangere en turné. Det er blevet til 3 koncerter og en instore koncert i den største pladeforretning ”Skifan” – alt sammen med hjælp fra X-977. Udover det er der også sat et møde op med et af Islands vigtigste pladeselskaber, Bad Taste/Smekkleysa, som vil komme til en af koncerterne, siger Mikael Kjærsgaard.