Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

MXD’s nye chef udpeget

Publiceret

Thomas Rohde.
Foto: Sofie Amalie Klougart.

Thomas Rohde har arbejdet i stort set alle dele af musikbranchen – som udøvende musiker, roadie, manager, marketingchef for to af de internationale pladeselskaber og som administrerende direktør for et musikforlag.

Søren Krogh Thompson, bestyrelsesformand for MXD, udtaler:
”Med sin indtræden i MXD medbringer Thomas en bred palet af kompetencer, erfaringer og et ekstensivt netværk, som vil være en styrkelse af MXD’s arbejde. Thomas har således en indsigt i alle de parametre, der hver for sig skal optimeres, men også være i indbyrdes harmoni for at skabe en afsætningsmæssig succes som musiker”.

Thomas Rohdes uddannelsesmæssige baggrund spænder over såvel det musiske som det merkantile, idet han har studeret på både Det Kongelige Danske Musikkonservatorium (Diplomuddannelsen, slagtøj) og Copenhagen Business School (HD).

Musikalsk set har han ligeledes en bred indsigt. Mens han som udøvende musiker har flest rock-jobs bag sig, så har han især været beskæftiget med markedsføring af klassisk musik, jazz og cross over musik.

Søren Krogh Thompson udtaler: ”Vi ser det som en stor styrke at have en chef med en bred musikalsk orientering og erfaringsballast. Dette gør det muligt at trække på de mest succesfulde arbejdsmetoder fra de forskellige grene af miljøet. Og at Thomas ikke udelukkende er dybt rodfæstet i rock- og pop-scenen ses også som en garant for den objektive forvaltning af MXD’s tilskudkroner, som er så vigtig”.

Thomas Rohde starter hos MXD 1. september.

Læs mere: Thomas Rohde og musikken…