Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

[NOMEX] Handelsmission til LA med Songwriting Camp – Se hvilke danske skrivere som blev udvalgt

Publiceret

Nomex (samarbejdet mellem de nordiske musikeksportkontorer, heriblandt MXD) bringer denne uge, for tredje år i træk, en nordisk handelsmission til Los Angeles. 

Handelsmissionen har fokus på synkronisering, licensering og publishing og er således målrettet rettighedshavere af nordisk musik, managers, forlæggere og pladeselskaber. Fem branchepersoner fra hvert land (seks fra Danmark) står over for tre døgn med tætpakkede dagsprogrammer, som vil øge deres netværk og viden om det amerikanske musikmarked.

I år inkluderer handelsmissionen også den første udgave af Nordic Sounds Songwriting Camp i Los Angeles, der afholdes mellem d. 24.-27. april, og som sætter fokus på nordiske, kvindlige sangskrivere. 

Fra Danmark sendes KING (Gabriela Olmedo) og Celine Svänback afsted og med støtte til rejse og ophold fra DPA, via Kodas Kulturelle Midler. 

KING (TV.) og Celine Svänback

De 10 nordiske skrivere skal skrive sammen med 16 toplinere/producere/artister fra USA til amerikanske og nordiske artister. Campen inkluderer også en masterclass arrangeret af lokale sangskrivere og A&R’s, som vil indføre de nordiske sangskrivere i sangskrivningshovedstaden Los Angeles’ arbejdsgange og hemmeligheder.

Se info på samtlige deltagere i NordicSounds_Writers+Speakers.