Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Nu ved amerikanerne hvem Alcoholic Faith Mission er

Publiceret
Alcoholic Faith Mission - har grund til smil.

Alcoholic Faith Mission – har grund til smil.

Alcoholic Faith Mission from Copenhagen are just lovely!”……..

There’s an unspoken bond between them, and the intimacy of the whole arrangement is rather engaging — let alone beautiful

Citaterne er tilegnet Alcoholic Faith Mission, som lige kommet hjem fra CMJ Festivalen i New York og Iceland Airwaves  – fire koncerter hvert sted – og med en imponerende flok roser og udmærkelser i bagagen.

Turnéen har været givtig på flere fronter og har bl.a. været med til at sikre gruppen job på både  South by SouthWest Festivalen i Austin, Texas og Canadian Music Week i Tononto til marts. Og den kommende SXSW-optræden blev opsnappet af MTV Iggy (klik her)

I det hele taget var medioopmærksomheden bemærkelsesværdig:
Blast Magazine undnævnte gruppen som en af de fire bedste acts på CMJ (klik her)
Alcoholic Faith Mission blev valgt til ”Band of The Day” på hipster-bloggen Brooklyn Vegan (klik her)
BreakThruRadio optog en session med bandet, som blev sendt i går  (hør det her)
New York Times havde gruppen med i sin foto-reportage fra CMJ (klik her)
Gruppen blev også optaget i en café-session på Mixtape Muse (se video og læs roser her)
– mens stylebloggen Esquire – i den mere kuriøse afdeling –  udråbte sanger/guitarist Thorben Seiero Jensen til at have festivalens bedste overskæg – Oh Land fik samtidig titlen ”Best Face” (se her).

Desuden har det engelske site The Line of Best Fit også været flinke ved bandet i anledning af Iceland Airwaves – lige som sitet i øvrigt også var det med Efterklang og Murder (klik her).

Når Alcoholic Faith Mission til marts drager til Canada og USA, er der allerede fire  jobs i kalenderen i Canada, tre i New York og tre-fire stykker i forbindelse med South By SouthWest, beretter Kasper Find fra gruppens pladeselskab PonyRec – som også har fået gruppens album sendt ud på det nordamerikanske marked via aftale med Papergarden Records.