Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

[Nyt Samarbejde] De kommer fra LA, London og Stockholm for at se Vegas Udvalgte

Publiceret

VEGA skyder fredag d. 25. januar traditionen tro et nyt koncertår i gang med med VEGAs Udvalgte, der er VEGAs bud på seks nye navne, der kommer til at præge koncertstederne i 2019. 

I år valgte VEGAs booking team følgende: Selma JudithBoundariesBetteATUSJIHôy la og Lleoh

MXD bliver partner i VEGAs Udvalgte

Årets udgave introducerer også et nyt samarbejde imellem MXD og VEGA om at bringe internationale musikbranchefolk til VEGAs Udvalgte. 

MXD’s direktør, Thomas Rohde, fortæller om baggrunden for samarbejdet: 

“Mange danske artister har internationale ambitioner fra dag ét. VEGA har med VEGAs Udvalgte skabt et koncept, der ikke kun tiltrækker et stort publikum, men de har faktisk også haft en ret imponerende træfsikkerhed med at booke kunstnere, som vi efterfølgende ser på de internationale musikscener. Det er derfor oplagt at forsøge at speede processen omkring kunstnernes internationale ambitioner op, ved at invitere udlandet til denne koncertaften”.

Mens mange af MXD’s projekter indeholder et åbent netværksarrangement for hele den danske branche, så vil MXD’s indsats her være fokuseret på at bringe internationale musikselskaber og festivaler, der allerede har udtrykt interesse i en given kunster, til koncerten i København, således at de kan opleve kunstneren på hjemmebane og have en uforstyrret dialog med kunstnerens danske forretningsrepræsentanter. 

VEGA selv inviterer herudover bookere fra flere af de spillesteder og festivaler, de samarbejder med i udlandet. 

I år kommer bl.a. The Great Escape, Debaser og repræsentanter for firmaer som I Am Sound (Los Angeles) Parlaphone (UK) og Universal Music (SE).

VEGAs Udvalgte har tidligere præsenteret artister som Jada, Chinah, Karl William, MØ, Kwamie Liv m.fl.