Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Seks danske orkestre til by:Larm

Publiceret

The Kissaway Trail

Seks danske orkestre medvirker ved næste uges by:Larm Festival i Oslo – As In RebekkaMaria, The Fashion, Veto, Afenginn, The Floor Is Made Of Lava og The Kissaway Trail giver i alt 10 koncerter i løbet af de tre festivaldage.

by:Larm er det norske svar på SPOT festivalen, hvor by:Larm dog flytter rundt mellem Norges største byer og således har været afviklet i en ny by  hvert år. I år afholdes festivalen for første gang i Norges hovedstad.

by:Larm præsenterer både etablerede og up-coming orkestre og består derudover af en konference-del med relevante emner fra musikbranchen. Bla.a med deltagelse af danske branchefolk:

Seminaret ”Svensken, dansken og nordmannen – om nordisk arrangørsamarbeid” har Spillesteder.dk som co-arrangør, og Esben Danielsen (Roskilde Festivalen), Lars Skovgaard (VEGA) og Kristian Riis (musiker) deltager. I seminaret ”Grenser for lyd! Publikums hørsel – hvem sitt ansvar?” deltager Flemming Nielsen (VEGA).

Festivalen melder om snarligt udsolgt på deres hjemmeside, så har man planer om at skulle til by:Larm, er det nu, der skal købes billetter.
 
Program:

Torsdag 21. februar

As In RebekkaMaria

22.30 The Fashion (John Dee)
00.30 As In RebekkaMaria (Blå)

Fredag 22. februar
20.00 The Floor Is Made Of Lava (Rockefeller)
22.00 The Kissaway Trial (Fabrikken 1)
00.00 As In RebakkaMaria (Fabrikken 1)
00.30 Veto (Fabrikken 2)

Lørdag 23. februar
21.30 Veto (Rockefeller annex)
22.00 The Kissaway Trail (Rockefeller)
23.00 Afenginn (Cosmopolite)
23.30 The Floor Is Made Of Lava (Rockefeller annex)