Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Sidste ”The Pastry Club” i denne omgang

Publiceret

Speaker Bite Me
 
 

20. november præsenterer The Pastry Club i London (på Hoxton Square Bar & Kitchen) både danske Speaker Bite Me og Heidi Mortenson i et program, der også tæller det engelske band The Chap. Og sådan har det været hver gang de tre piger Mette Slot Johnson, Alison Major og Marianne Petersen har arrangeret deres ”The Pastry Club”-koncept: Dansk musik i selskab med ny spændende engelsk i hjertet af London – med missionen om at fremme det bedste danske musik for det engelske publikum.

Heidi Mortenson åbner ballet med sin legesyge blanding af elektronisk og dansevenlige musik, hvorefter Speaker Bite Me indtager scenen med deres kompromisløse støjrock. Aftenens koncert vil i øvrigt være med fuld "Action Painting" line-up, hvilket betyder at Speaker Bite Me både har korpiger og percussionister med. Aftenens sidste koncert er med The Chap fra øst-London, som har tre album og et hav af ep’er bag sig med deres musikalske genreblandinger og excentriske tilgang til musikkken.

Det ser ud til at The Pastry Club-koncerterne 20. november (der som de øvrige Pastry Club-arrangementer er kommet i hus med støtte fra ROSA) vil være de sidste i denne omgang. De tre arrangører har måttet erkende, at det rent tidsmæssigt og finansielt har været svært at etablere sig som promotore i det londonske klubmiljø. Mette Sloth Johnson, Alison Major og Marianne Petersen vil dog fortsat arbejde med at promovere dansk musik i England.

Tidligere på året har The Pastry Club præsenteret navne som EPO-555, I Am Bones, Choir of Young Believers og I Got You On Tape.