Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

SPEkTR-udgivelse i udlandet – og to videopriser

Publiceret

SPEkTR – international
bevågenhed.

Det har været undervejs længe, men nu er der endelig kommet hul på bylden: SPEkTR’s “B/w vs. Technicolor” udkommer  i både Holland (Tocado) og  Frankrig (Dv’s Records) – flere europæiske aftaler er på vej – og amerikanerne er også kommet på listen via Lobefood, som SPEkTR-boss Manoj Ramdas er i forbindelse med pga. sit beklendskab med Trey Spruance (ex-Faith No More, Mr. Bungle etc).

Herhjemme udkommer en vinyl-udgave af albummet via Labelkollektivet i 500 eks. – masteret af Goodiepal.

Samtidig har Ramdas & co. netop fået to priser på grund af den animerede video til ”Things That Go Bump In The Night” (skabt af Thomas Pors) – først ved den internationale filmfestival AFIA i Århus (det medfører bl.a.at videoen gennem de næste måneder vises på flere hollandske kanaler), og så har samme video netop fået prisen. ”Audience Award .- Best Short Animation” ved den femte udgave  af Calgarys Undergrundsfilmsfestival afviklet 15.-20. april i Plaza Theatre (se animations-videoen hér).

SPEkTR skal i øvrigt snart til udlandet med sin musik – i første omgang bliver det Holland og Frankrig her til efteråret.