Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Stor britisk ros til Teitur

Publiceret
 

Teiturs album "The Singer" er netop
udkommet i England med "Catherine the
Waitress" som første single.

Herhjemme udkom Teiturs fjerde album ”The Singer” sidste år og blev rigtig flot modtaget af både  anmeldere og publikum. Nu er albummet så udkommet i England til stor ros fra de britiske anmeldere.

Avisen The Independent kårede i sidste uge cd’en til ”Album of the week” og gav det 5 stjerner ud af 5 mulige:

– Teitur Lassen er en fascinerende sangskriver og en rørende sanger, hvis optræden på ”The Singer”udøser en slags underspillet og samtidig overvældende lidenskab sammenlignelig med den man finder hos Anthony & The Johnsons, skriver Andy Gill i sin anmeldelse i The Independent og fortsætter:

– Han evner den usædvanlige bedrift at tage scener fra sit eget liv og dramatisere dem, så sangene reflektere den ambivalente, uventede og til tider komplete modsigende natur af virkeligheden.

 Anmeldelsen af "The Singer" på The  Independents
hjemmeside.

Ifølge Teiturs MySpace blog har både NME og websitet The Fly også givet ”The Singer” flotte anmeldelser –  en anerkendelse som måske kan tages som tegn på at Teiturs fremstød i England i den seneste uge har givet pote.

Næste stop for Teitur er en koncert i New York, men han vender snart tilbage til England, så det engelske publikum kan sikkert godt begynde at glæde sig til eventuelle kommende koncerter.