Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

The Nordic Musician‘s Roadmap to the Internet: 9-ugers on-line kursus med rabat

Publiceret

“Lær hvordan du får en større fan-base, hvordan du får øget medie-opmærksomhed – og hvordan du kan tjene flere penge på din musik”.

Det er målsætningen med det 9-ugers online-kursus i sociale medier og digital music marketing som NOMEX-samarbejdet mellem de nordiske musikeksport-kontorer nu kan tilbyde til musikere, managements, pr-arbejdere m.m. til en væsentlig reduceret pris .
Online-kurset med titlen “The Musician‘s Roadmap to the Internet” foregår i et lukket forum via mail og Skype med ugentlige lektioner og opgaver –  og kører fra 10. januar til 11. marts 2011. Det ledes af Ariel Hyatt,  grundlægger af firmaet Cyber PR og med mange års erfaring fra samarbejde med / arbejde for  musikere.

Undervisningsugerne kommer bl.a. til at iindholde  introduction, implementering og vedligehold/ udbygning af henholdsvis Twitter, Facebook, MySpace, hjemmeside, blogs, nyhedsbreve, mailingslister m.v. Og desuden tilbydes de deltagende nordiske musikere en gratis 2 måneders Cyber PR campaign som afslutning på kurset.

Se yderligere omtale her – og kursusbeskrivelse her.

Kursusprisen er 425 US Dollars.

Intersserede skal henvende sig til  Kamilla Ingibergsdóttir, kamilla@icelandmusic.is  fra Iceland Music Export, som har samarbejdet med Hyatt i flere omgange og som initierer kurset på vegne af NOMEX.
Kursus-tilmeldingen er startet.