Dansk version English version Facebook Youtube Instagram
Opdateret

Skriv til disse personer 

Hold MXD orienteret

Skriv meget gerne til os om dine eksportaktiviteter. Så vi er opdateret på bandets karriere og eventuelt kan hjælpe til, bag kulisserne (husk, at vi er i daglig kontakt med internationale brancheflok og medier).

MXD vil meget gerne høre om både dine gode og dårlige erfaringer, således at vi kan lære heraf og rådgive dig og branchen bedst muligt.

Du skriver til Thomas Rohde og Anders Meisner: thomas@mxd.dkanders@mxd.dk

NB: Vi modtager mange e-mails. Det er umuligt for os at kommentere på samtlige orienteringer, men vi læser dem alle!

Har du en nyhed eller en større artikel om musikeksport til MXD.dk?

MXD skriver løbende om dansk musiks aktiviteter og resultater på eksportmarkederne. Og vi modtager gerne forslag til redaktionelt indhold.

Hvis du har en notits eller større historie relateret til eksport, så skriv til: info@mxd.dk (vedlæg gerne tekster på både dansk og engelsk).

Du kan også følge MXD på både Instagram (https://www.instagram.com/musicexportdenmark) og Facebook (https://www.facebook.com/MusicExportDenmark) og herved gøre os opmærksomme på din egen konto og nyheder, som MXD potentielt kan dele. 

NB: MXD påtager sig ikke ansvar for indsendte tekster og forbeholder sig ret til at redigere, forkorte eller slet ikke at bringe dem. Der ydes ikke honorar for de indsendte tekster, billeder, videoer etc.