Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Dansk succes ved Montreux Jazz Festival

Publiceret

God stemning til SPOT On Denmarks
showcase til Montruex Jazz Festival.

SPOT On Denmark showcase i Schweiz en succes – både på pressefronten, publikumsmæssigt og som eksportfremstød.

The Asteroids Galaxy Tour og As In RebekkaMaria spillede for 1000 begejstrede tilskuere i en propfyldt Montreux Jazz Café under SPOT On Denmark showcasen til Montreux Jazz Festival.

– For As in RebekkaMaria var SPOT On Denmark showcasen i Montreux en perfekt kombination mellem B2B (business to business) showcase, publikumskoncert og presseeksponering.
Vores radioshow blev f.eks. hørt live af over 2 millioner mennesker. Jeg har faktisk aldrig været med til en bedre showcase, siger Johannes Dybkjær Andersson, manager & bandmedlem, As in RebekkaMaria, om successen ved Montreux Jazz Festival.

Radio, blogs og avis omtale til både kunstnere og SPOT Festivalen

The Asteroids Galaxy Tour på scenen på den
propfyldte Montreux Jazz Café.

Udover publikumsinteresssen, blev SPOT On Denmark også til en mediesucces. As in RebekkaMaria blev interviewet og spillede en live radiokoncert – med tre sange – på radiostationen Couleur3, der har over to millioner lytter og svarer til den schweizisk-fransksprogede udgave af DR’s P3.

The Asteroids Galaxy Tour der netop har varmet op for popprinsessen Katy Perry, spillede sig i den schweizisk-tysksprogede udgave af MetroExpress "20minuten", under titlen "artist to watch". Bandet blev også interviewet af Montreux Jazz Festivalens egen blog, radiostationen ”WRS” og blogsites som "trs.info" & "tout le contenu”.

Medieinteressen var ligeledes rettet mod SPOT Festivalen, hvilket resulterede i interviews om SPOT på både Couleur3 og Toxic FM, foruden omtale i den schweizisk-fransksprogede MetroExpress ”20minutes”.

Arbejde belønnet med stærk og reel branche- & presseinteresse

Baggrunden for det veloverståede arrangement, udover aftenens stærke optrædener, ligger i det forarbejde SPOT On Denmark har ydet op til og under showcasen. Dagen før showcasen afvikledes der en velbesøgt pressekonference i Montreux.

Samtidigt havde SPOT On Denmark haft godt gang i telefonen og mail-aktiviteterne i måneden op til fremstødet, da der i forbindelse med showcasen skulle inviteres til en B2B-reception for danske og schweiziske branchefolk og journalister.
Af de 30 specielt udvalgte branchefolk & journalister, dukkede alle op – bl.a. Rosalba Drosi fra Warner Music, Christian Fighera fra Two Gentlemen booking & label og Dominique Saudan fra Sony Music.

– Alle inviterede branchefolk dukkede op, det er første gang jeg har oplevet noget lignende i forbindelse med en branchereception, fortæller Christian Buhl, projektudvikler for ROSA/MXD.

As in RebekkaMaria spillede for fulde huse og
til stor succes til SPOT On Denmark
showcasen.

12 schweiziske journalister stod efter pressekonferencen i kø for at være med i den jury der skal udvælge de næste danske bands til SPOT On Denmark ved Montreux Jazz Festival i 2010.

Herved har SPOT On Denmark, i stil med de gode erfaringer i Tyskland og Belgien, fået etableret en ny stærk eksportplatform i udlandet – denne gang i Schweiz.

Forhandlingerne er i gang – distribution, booking og promotion
Både The Asteroids Galaxy Tour og As in RebekkaMaria fik spillet sig til konkret brancheinteresse i Schweiz under deres showcases. Begge bands forhandler således nu med div. bookingagenturer og distributører.

——-

Hør As in RebekkaMaria’s tre radio showcase sange fra Montruex Jazz Festival her
Se interview med The Asteroids Galaxy Tour fra Montreux Jazz Festival her og her