Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

En varieret dansk musikbuket til Reeperbahn

Publiceret
The Attacks - klar til Reeperbahn.

The Attacks – klar til Reeperbahn.

Når de internationale gæster til SPOT Festivalen udtaler sig om dansk musik, er tendensen, at de ikke bare fremhæver enkelte bands, men også at de roser bredden i dansk musik og kvaliteten på de mange genre-hylder. Og det kan direkte ses af den tyske jurys valg oven på årets SPOT med henblik på Reeperbahn Festivalen i september:

Med Ginger Ninja, Kellermensch, The Rumour Said Fire og Thee Attacks vil der både blive serveret elektroinspireret rock, alternativ metal, guitarbaserede folkinspirationer samt 60’erinspireret energisk nutidsrock for de fremmødte 25. september på klubben Indra.

Og der på forhånd interesse i de danske bands. The Attacks udgives syd for grænsen via Crunchy Frog, og Sony Music Tyskland arbejder på at udgive Ginger Ninja i hele GAS-området (Tyskland, Østrig, Schweiz).

Kellermensch - her på SPOT 2009 - skal til to store tyske festivaler. (Foto Lars Rune Jørgensen)

Kellermensch – her på SPOT 2009 – skal til to store tyske festivaler. (Foto Lars Rune Jørgensen)

For Kellermensch’ vedkommende skal både Reeperbahn Festivalen og den genopstandne Popkomm festival i Berlin (også i september) bruges på at afsætte gruppen på det tyske marked, som det allerede er sket nu i England ud over Danmark og Sverige, mens The Rumour Said Fire skal ned og viderebearbejde de kontakter gruppen allerede har fået og selvfølgelig suge en masse nye til sig. For networking er en meget vigtig del for alle involverede – ikke kun koncerterne.

Indra har plads til cirka 300 tilskuere, og som vanligt ved SPOT On Denmark-arrangementer vil der blive arrangeret møde mellem dansk og tysk branche inden musikken går i gang. SPOT On Denmark-koncerterne bliver arrangeret i fællesskab af MXD og ROSA – Dansk Rock Samråd.

Øvrige danske bands på Reeperbahn Festivalen er Marie Fisker og Murder, som begge spiller 23. september, mens Lars And The Hands Of Light spiller dagen efter. Der er endnu ikke sat venue på disse tre  danske koncerter, men følg med i opdateringerne på Reeperbahn Festivalens site.