Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Invitation til musikkonference om samhandel, udveksling m.m. i Bruxelles

Publiceret

30. november præsenterer MXD og ROSA – Dansk Rock Samråd atter ny dansk musik for belgisk branche og publikum på Bruxelles-spillestedet AB under titlen SPOT On Denmark.

Det er femte gang at arrangementet finder sted, og år for år er arrangementet vokset i popularitet – også på branche-side, hvor den dansk-belgiske forbindelse er blevet stadig bedre sammentømret.

I år resulterer det i en decideret konference SPOT ON TRADING, som er udviklet sammen med de belgiske musikkontorer Flanders Music Centre og WBM. Konferencen er således et supplement til den ”vanlige” networking-dinner og selve showcase-koncerterne med Iceage, F.U.K.T, Vinnie Who og Giana Factory (udvalgt af belgiske medie- og brancherepræsentanter under SPOT Festivalen i år).

Konferencen omhandler

  • resultatet af nyt dansk-tysk bandsamarbejde og de fremtidsmuligheder det giver
  • musikalsk samhandel – krav, muligheder m.v. – set fra international erfarent  belgisk perspektiv
  • ny ”handelsvenlig” showcase i Gent, Belgien
  • gruppediskussioner  – bl.a. om potentialet i international samhandel for mindre selskaber og effekten ved showcase-arrangementer.
  • unplugged-koncerter med de belgiske grupper School Is Cool og Dan San.

Invitation til deltagelse:
Ovenstående samlede program har allerede fået flere internationale aktører, som Friendly Fire (NL – booking), DevilDuck Records (DE – label & booking) & 62TV (BE – PIAS label) til at melde deres ankomst.
Og den danske branche inviteres hermed også til at deltage i aktiviteterne den 30. november.

Bemærk at der er begrænset deltagerantal, og at først-til-møller-princippet gælder. Vær desuden opmærksom på, at der kun kan reserveres deltagelse til ”hele pakken”: konference, networking-dinner og showcase. Ikke dele heraf.

Interesseret i deltagelse? Kontakt SPOT On Denmarks International Strategy Manager Christian Hald Buhl.
De hurtigste tilmeldte har også mulighed for at modtage rejsestøtte (få yderligere instrukser af Christian Hald Buhl). Men de skal skynde sig, da støtte-midlerne er begrænsede.