Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

….og den østrigske interesse fortsætter

Publiceret
TBA bruger fem sider på SPOT On Denmark-arrangementet m.v i den nyudkomne udgave.

TBA bruger fem sider på SPOT On Denmark-arrangementet m.v i den nyudkomne udgave.

Interessen for torsdagens SPOT On Denmark-arrangement i Wien på klubben B72 fortsætter ufortrødent:

Dels udkommer forhåndsartiklerne om arrangementet fortsat i lind strøm: Det store dagblad Die Presse har fokuset både på besøget inklusive baggrundsinfo om såvel SPOT Festival som de opfølgende internationale initiativer (se her), dagbladet Kurier har også lavet en fin omtale,  og så har Østrigs Gaffa, TBA netop sendt deres februar-udgave med hele fem sider om torsdagens koncert og Danmark i det hele taget.

Og så gør de tre deltagende grupper sig iøvrigt også godt i æteren: Ikke nok med at When Saints Go Machine i dag er blevet interviewet og præsenteret på den landsdækkende ungdomskanal FM4 (lyt til indslaget her). Ginger Ninja er sprunget op på en 13. plads med “Sunshine” på ugens indiechart, hvor 50 førende østrigske dj’s sammensætter deres Top 30-liste – og som efterfølgende vises to gange ugentligt på Østrigs tv-musik-kanal, GOTV. Sidste uge var ninja’erne nummer 18. When Saints Go Machine er sprunget ind for første gang med “Fail Forever” på en 21. plads, og sandelig om ikke alle tre orkestre er med på top 30-liesten, for selv om Kiss Kiss Kiss dropper en anelse med “Broken Heart” holder de en 28. plads.

Derudover er alle tre grupper også sikret sikret radio-interview med Radio Rockhouse i Salxburg, hvor grupperne spiller aftenen efter Wien-fremstødet.