Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

One-Eyed Mule til Belgien

Publiceret

Rasmus Dall og co. har været i forhandlinger
med Debonair længe, men gode koncerter på
SPOT Festivalen og igen på SPOT On Denmark
i Bruxelles hæver troen på potentialet i Benelux.
 

Personifiseringen af den danske udgave af ørkenrock og deltablues, One-Eyed Mule, kunne i forbindelse med SPOT On Denmark i Bruxelles fortælle, at de har indgået en aftale med et belgisk selskab.

Debonair Music skal distribuere, promote og skaffe spillejobs til den danske kvintet. De to parter har talt sammen i løbet af de seneste seks måneder, og det udmønter sig nu i en aftale, der betyder, at One-Eyed Mule udgiver deres andet album, "From The Beats To The Bible" i Benelux til januar og følger op med gigs, centreret omkring Belgien.

Bandet har satset ekstra hårdt på at komme til udlandet i dette efterår, fortæller forsanger Rasmus Dall, som Gaffa mødte i Bruxelles. Deres første album med den fantastiske titel, "Hobo In The Land Of Love", skulle også have været udgivet i blandt andet Tyskland, men deres daværende pladeselskab Copenhagen Sound gik konkurs.

– Vi er ikke band, der breaker fra den ene dag til den anden. Det er et langsigtet projekt. Der er en eller anden fundamental ting ved a turnére. Også i udlandet. Det er fedt at krydse grænsen i en 9-personers bus, at få nogle fede oplevelser med at spille musik, fortalte Rasmus Dall til SPOT On Denmark-efterfesten.

– Vi sidder jo ikke og gemmer os. Vi arbejder strategisk på at komme ud over landets grænser. Vi har snakket med dem løbende i et halvt års tid og har haft nogle møder. Det er vigtigt, at det er et cool ungt selskab, som vil lægge en masse arbejde og hype i det, så det udgør en helhed omkring bandet, forklarer Nikolaj Hyltén-Cavallius fra pladeselskabet Artiscope.

One-Eyed Mule har desuden planer om at komme til Norge og ikke mindst USA, hvor de har planlagt to koncerter. De har desuden lavet musikken til to afsnit af "The Cleaner" i Staterne.

Billedtekst: