Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

SPOT On Denmark sender otte danske bands til SXSW i Texas

Publiceret
Cody på SPOT On Denmark-scenen i Bruxelles. Nu venter Austin og SXSW.

Cody på SPOT On Denmark-scenen i Bruxelles. Nu venter Austin og SXSW.

Otte danske bands præsenteret under SPOT On Denmark-paraplyen er med, når den prestigefyldte festival SXSW (South by SouthWest) i år atter finder sted i den texanske hovedstad.

Udvæglelsen af de otte navne har en amerikansk jury stået for, og de har været på hårdt arbejde med at håndplukke blandt de mange ansøgere. Men til slut faldt kærligheden på I Got You On Tape, Cody, Lars And The Hands Of Light, Thee Attacks, Veto, WhoMadeWho, CALLmeKAT og Deer Bear.

WhoMadeWho – indiedance for viderekomne
som allerede sidste år gjorde sig i Texas.

Arrangementet finder sted 18. marts fra kl. 12.30-18.00 på spillestedet Beauty Bar (617 East 7th Street at Red River), hvor alle otte bands går på scenen i korte effektive showcases.SPOT on Denmark præsenteres af MXD og ROSA, og har kun kunnet lade sig gøre via ekstraordinær støtte fra Kunstrådets Musikudvalg. Pladeselskabet Crunchy Frog rejser med til Austin og er co-producent på det danske fremstød.

Tidsplanen for koncerterne 18. marts er:
13:00 Deer Bear
13:30 Cody
14:15 I Got You On Tape
14:45 Lars And The Hands Of Light
15:30 Thee Attacks
16:00 Veto
16:45 WhoMadeWho
17:15 CALLmeCAT

OBS: Send info til MXD, hvis du skal spille på SXSW

Skal du spille på SxSW i Austin, Texas? Hvis, så send venligst info om dine/jeres koncerter (dag, tid, sted etc.) til dan@mxd.dk.Med alle info i hus vil MXD vil lave en samlet liste over danske koncerter på SxSW og markedsføre disse over for den internationale branche.