Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Stærkt line up til dansk aften under Popkomm i Berlin

Publiceret

Veto – med på MXD’s "SPOT on Denmark"-
arrengement ved Popkomm i Berlin.

De sidste tre år har MXD’s "SPOT On Denmark"-aften under Popkomm-festivalen og –messen i Berlin været genstand for meget stor søgning – ja, to af de tre gange har der været totalt udsolgt på det store spillested Postbahnhof i det gamle Østberlin.

Med den interesse dansk musik pt. har syd for grænsen tyder det også på pænt besøg, når Veto, WhoMadeWho, Spleen United, The Blue Van, Carpark North og Beta Satan 9. oktober træder op på det store spillesteds to scener til en lang aften med ny dansk rock m.m., som gerne skulle skubbe til de seks gruppers muligheder i det udenlandske.

  • Veto’s nye cd udkommer 19. september i Tyskland, Østrig, Schweiz samt i de skandinaviske lande – gruppens job på Popkomm er afslutningen på en 10 koncerter lang Tysklands-turné.
  • Spleen United er tæt på udgivelse i flere europæiske lande og håber på yderligere fokus via Berlin-koncerten.
  • WhoMadeWhos nye cd er i færd med at blive masteret netop nu, og gruppen er i forvejen darlings på klubscenen i det meste af Europa.
  • The Blue Van er pt. ude efter ny international aftale efter deres amerikanske selskab TVT Records krakkede.
  • Carpark North har tidligere haft Popkomm-succes – gruppens optræden for tre år siden gav to tyske opvarmningskoncerter for Moby! Nu håber gruppen på mere bonus både på plade- og koncert-fronten.
  • Beta Satan – cd udkommer i Tyskland 29.
    august.

    Beta Satan er sikret udgivelse i Tyskland 29. august, hvor ”Girls” udkommer. Gruppen har også  bookingaftale og forlagskontrakt på plads i det tyske, så det er mere promotere og presse – og så alle Popkomms udenlandske gæster – man håber at nå.

MXD har igen sikret sig omtale og fokus i det tyske via samarbejde med henholdsvis musikmagasinet Unclesally’s og Radio Fritz – og så er Queen About Music som de foregående tre år på Postbahnhof samarbejdspartneren, der arbejder på at gøre SPOT On Denmark-programmet kendt på forhånd hos medierne og branchen.