Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

– Vi stjæler jeres koncept

Publiceret
Tatjana Domany er så overbevidst om SPOT On Denmark-konceptet, at hun nu bruger det på den østrigske musikeksports vegne

Tatjana Domany er så overbevidst om SPOT On Denmark-konceptet, at hun nu bruger det på den østrigske musikeksports vegne

Austrian Music Export er så overbevist om SPOT On Denmark-konceptet at de nu til overføre det det Østrig.

Tatjana Domany fra Austrian Music Export har nu været til et par SPOT On Denmark-arrangementer, og oven på det tredje i rækken –  fredagens udgave på spillestedet WUK i Wien – hun er ikke i tvivl:

– Vi stjæler jeres koncept, for vi kan jo se det virker. Det er flot at opleve det fungere igen – og dejligt at se, den måde i samarbejder med den udenlandske branche på, og at I er i stand til at få det til at vokse. Den approach vil vi kopiere, siger Tatjana Domany.


Amazing at se hvordan I får folk til at engagere sig
-Egentlig er det meget basic, det I laver: Man mødes, man taler sammen, men det er amazing at se, hvordan I får folk til at vende tilbage igen og igen.  Både omkring networking-samarbejdet, men også når det gælder jury’erne som vælger musikken ud på SPOT. I lokker folk til a deltage og får dem til at føle ekstra ansvar for at projektet lykkes. Det er rigtig godt tænkt.

– Og så er det også godt med den fine danske branche-deltagelse hernede. At tale med så mange af jer og høre den måde den danske branche – management, pladeselskaber m.v.  –  arbejder på. Det er en enorm inspiration til den østrigske branche, og kan kun være med til at løfte den, siger Tatjana Domany og fortæller at Austrian Music Export allerede i år vil lave to SPOT On Denmark-inspirerede arrangementer i år for østrigsk musik: Dels i Paris, dels i Warzawa. Lige som man i Østrig også planlægger at samarbejde mellem eksportkontoret og Vienna Waves-festivalen som MXD gør det med SPOT festivalen i Danmark.