MXD’s bestyrelse er blevet udvidet og styrket // Deltag i debatwebinar om kulturlivet efter corona

Udgivet
12.05.2020

MXD’s bestyrelse er blevet udvidet med advokaten Hanne Kirk. 

Hanne Kirk bidrager som eksternt bestyrelsesmedlem (dvs. hun er ikke udpeget af en af de fire medlemsorganisationer bag MXD: IFPI Danmark, Koda, Roskilde Festival og Rosa – Dansk Rock Samråd) med stærke, supplerende kompetencer til MXD’s arbejde.  

Hanne Kirk arbejder til dagligt for advokatkontoret Gorrissen Federspiel med speciale i immaterialret og bistår både danske og udenlandske klienter med vurderinger og rådgivning, forhandlinger og retssager. Foruden den ”klassiske” immaterialret, herunder ophavsret, varemærker og patenter, rådgiver Hanne også om markedsføringsret og generel erhvervsret. Hun udarbejder kontrakter og legal opinions, håndterer kommercielle tvister og retssagsbehandling og bistår klienterne med løbende juridisk og kommerciel sparring.
 
Læs mere om Hanne Kirks karriere og uddannelse her
 
Hanne Kirk indtrådte i MXD’s bestyrelse december 2019 og deltog januar måned i sit første bestyrelsesmøde i MXD. Grundet den ekstraordinære situation med COVID-19 har aktiviteten og inddragelsen af MXD’s bestyrelse sidenhen været stærkt øget ift. normalt, hvor der ikke mindst har været rig lejlighed til at trække på Hanne Kirks kompetencer. 
 
Hvis du ønsker at vide mere om Gorrissen Federspil’s arbejde og afdeling for “IP & Digital Business, Media & Entertainment”, som Hanne Kirk arbejder for, har du på fredag en mulighed for at møde afdelingen, når de afholder nedenstående debatwebinar:
 

Deltag i debatwebinar på fredag (15/5): Kulturlivet efter Corona – hvad skal der til?  

COVID-19 har vendt op og ned på alles hverdag, og kulturbranchen er hårdere ramt end de fleste. Den massive nedlukning har haft store konsekvenser med lukninger og aflysninger af arrangementer indenfor stort set alle kulturlivets områder. Hvordan sikrer vi kulturlivet under sundhedskrisen politisk, strategisk og markedsmæssigt – og hvordan gøder vi jorden for et stærkt kulturliv ’på den anden side’? Dette drøfter vi på baggrund af skarpe oplæg fra Jon Stephensen (Aveny-T), Morten Hesseldahl (Gyldendal), Jørgen Ramskov (Producentforeningen) og Lasse Lindholm (IFPI). Det hele styres med kyndig hånd af Kurt Strand, journalist og vært på P1’s “Mennesker og Medier”.

Webinaret er organiseret af Gorrissen Federspil og afholdes på fredag den 15. maj kl. 14.00 – 15.00. Undervejs er der mulighed for at stille spørgsmål, som oplægsholderne besvarer i en afsluttende spørgerunde.

Tilmelding rettes til Marlene Kenlev Børjesson, mkb@gorrissenfederspiel.com, hvorefter du modtager detaljer om adgangen til webinaret.

Læs om arrangementer på Gorrissen Federspil’s egen webside her.

Redigeret
12.05.2020