Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

BY:LARM 2016 (2.-5. Marts)

Publiceret

12052567_10152970246861106_3875882515397463989_o-2

NB: LINE-UP OPDATERET D. 11. FEBRUAR

Med vinteren kommer Eurosonic i Groningen, Holland, og bagefter by:Larm i Oslo. Kolde fødder. Løbende næser. Networking. Seminarer. Den internationale musikbranche har taget hul på et nyt år og leder efter morgendagens næste stjerner.

By:Larm består af en musikfestival (med fokus på Nordisk musik) og en konference om branchens trends og udfordringer. Festivalen har været med til at igangsætte internationale karrierer for artister som Lykke Li, Röyksopp og Todd Terje, der alle fik aftaler umiddelbart efter deres showcase-koncerter på by:Larm.

Festivalen har også givet adskillige danske bands et solidt skub i ryggen. I 2015 fik MXD således positive tilbagemeldinger om by:Larm fra blandt andet 3rd Tsunami, hvor Jesper Frydenlund kunne berette, at festivalen blev en effektiv døråbner for S!VAS og Ukendt Kunstner til de andre nordiske markeder.

I forhold til S!VAS havde 3rd Tsunami efter by:Larm eksempelvis interesse fra næsten samtlige norske promotere. Frydenlund endte med at vælge Mentometer. Og sidenhen har S!VAS optrådt foran 3.500 publikummer i Bergen med Lars Vaular. I april måned headliner han i Oslo.

Jesper Frydenlund udtaler: ”Der er ingen tvivl om, at der aldrig har været større nordisk fokus på dansk urban og hip hop, end der er nu – og at vi nu kan indregne Sverige og Norge i S!vas’ tourplan er enestående. Her har vi meget at takke by:Larm for.”

Sidste år deltog over 7.000 festivaldeltagere og 2.000 internationale delegater fra 20 lande inkl. repræsentanter fra XL Recordings, Domino Records, Universal Music, Sony Music, Warner Music, Pitchfork, The Guardian, Glastonbury Festival, SXSW Festival etc.

MXD ringede til by:Larms direktør, Erlend Mogård-Larsen, for at høre, om festivalen bød på nye tiltag i år. Og det gør den. Mogård-Larsen udtaler,

IMG_3653[1]

Erlend Mogård-Larsen

”Vi introducerer hvert år nye elementer på by:Larm. Sidste år introducerede vi eksempelvis konceptet ’International Feel’, hvor man for første gang kunne opleve internationale artister optræde på festivalen, heriblandt (IE), East India Youth (UK) og Hinds (ES). I alt 15 bands uden for den nordiske region var på programmet. Konceptet var en stor succes og fortsætter i 2016. Endelig har vi udvidet koncertprogrammet til også at foregå i dagstimerne.”

By:Larm afvikles d. 2.-5. marts 2016, i Oslo og byder på rekord-mange (19) danske navne:

Blaue Blume
Chinah
Emma Acs
First Hate
Kasper Marott 
Kentaur
Kenton Slash Demon
Kongsted
Kwamie Liv
Liima
Liss
Lowly
Mads Langer
Mellemfingamuzik
M.I.L.K
Palace Winter
Phlake
Virgin Suicide
Wangel
 

Læs mere her: www.bylarm.no