Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Danske navne invaderer Berlin

Publiceret
Linkoban spiller på Comet Club i forbindele med Berlin Music Week 2013. (Foto:  Thomas Christensen / Superbillion Records)

Linkoban spiller på Comet Club i forbindele med Berlin Music Week 2013.
(Foto: Thomas Christensen / Superbillion Records)

Dansk musik rykker voldsomt i Tyskland i disse år, hvilket også tidligere har afspejlet sig i dansk deltagelse ved Berlin Music Week.

I år er ingen undtagelse med deltagelse af ni danske acts, som i alt giver elleve koncerter. Det drejer sig om Asbjørn (to koncerter), Linkoban, Benjamin Kissi, Lisa Alma, Sebastian Lind, Ice Cream Cathedral (to koncerter), Kadie Elder, Bon Homme og Rough Days For Diamond Trade.

Danskerne kommer
To showcases fokuserer specielt på dansk musik –  dels Danish Invasion på Comet Club og Nordic By Nature på Our/Berlin Vodka.

Danish Invasion arrangeret af DMF præsenterer fem danske navne, og giver det tyske publikum rig mulighed for at finde ud af, hvad der rører sig i den danske musikverden. De fem navne er Asbjørn, Benjamin Kissi, Linkoban, Ice Cream Cathedral og Kadie Elder.

Nordic By Nature kører under hele Berlin Music Week og her kan man 5. september opleve Asbjørn, Ice Cream Cathedral og Bon Homme. De to førstnævnte kan man således fange hele to gange under Berlin Music Week. Bon Homme kendes nok bedre som forsanger og bassist i WhoMadeWho, men her er han altså på egne ben.

Electronica og singer/songwriters er populære som aldrig før
6. september er der mulighed for at se og høre Lisa Alma og Rough Days For Diamond Trade. Førstnævnte serverer drømmende pop med elektroniske beats og en god portion 80’er-melankoli. Sidstnævnte var en af de udvalgte på “Sound Of Copenhagen, volume 9” med sangen ”Anywhere”, og det afslører at vi har med et af Danmarks upcoming electronica-navne at gøre.

Som eneste danske navn er Sebastian Lind bragt til Berlin for at spille i forbindelse med Sony/ATV’s dag på Fluxbau. Det er 5. september, der er mulighed for at opleve ham. Sebastian Lind står som et af de upcoming singer-/songwritertalenter, som er lige på nippet til det store gennembrud.

MXD har ydet støtte til en håndfuld af de danske bands, som er at finde på Berlin Music Week.

Her spiller danskerne på Berlin Music Week

4. september Asbjørn Comet Club
4. september Benjamin Kissi Comet Club
4. september Linkoban Comet Club
4. september Ice Cream Cathedral Comet Club
4. september Kadie Elder Comet Club
5. september Asbjørn Our/Berlin Vodka
5. september Ice Cream Cathedral Our/Berlin Vodka
5. september Bon Homme Our/Berlin Vodka
5. september Sebastian Lind Fluxbau
6. september Lisa Alma Our/Berlin Vodka
6. september Rough Days For Diamond Trade Our/Berlin Vodka