Dansk version English version Facebook Twitter Youtube Instagram
Thomas Rohde

Kommende projekter
(Projektkalender I) Hold dig orienteret om MXD’s kommende eksportprojekter her.

Tidligere projekter
(Projektkalender II) Se hvilke tidligere eksportprojekter MXD har afviklet her.

SPOT Festival
SPOT Festival er et MXD’s hovedindsatsområder. MXD er som medproducent af festivalen blandt andet med til at finansiere og organisere SPOT Festivals internationale besøgsprogram. Læs mere her.

SPOT On Denmark
SPOT on Denmark præsenterer SPOT Festival og 3-4 danske bands på internationale spillesteder og festivaler. Ved fremstødene arrangeres endvidere networking mellem den danske og internationale musikbranche, fx: netværksmiddage, speed meetings, pitching sessions, receptioner og virksomhedsbesøg. Læs mere her.

When COPENHELL Freezes Over
I begyndelsen af året inviteres Copenhell’s dedikerede fanskare til en højeksplosiv Copenhell-forfest i Vega, hvor 6 opkommende danske metal-bands optræder. Arrangementet hedder When COPENHELL Freezes Over og blandt det energiske publikum står også repræsentanter fra metaltunge internationale musikselskaber. Læs mere her.

Danish Night at Reeperbahn Festival
MXD har siden 2009 afviklet en koncertaften på Reeperbahn Festival. Forud for aftenens koncerter afholder MXD en netværksreception, som i en del år har været et af de mest velbesøgte (og udsolgte!) mødesteder for den internationale musikbranche på Reeperbahn Festival. Læs mere her.

Ja Ja Ja Club Night (NOMEX)
Otte gange om året samles den engelske musikbranche i London for at spotte ny nordisk musik. Initiativet hedder Ja Ja Ja Club Night og består af en koncertaften med networking, som præsenterer tre bands fra enten Danmark, Finland, Island, Norge eller Sverige.

Sidenhen er konceptet blevet udvidet med Ja Ja Ja Online Magazine – en blog dedikeret til nordisk musik. I 2013 blev den første Ja Ja Ja Festival afholdt i The Roundhose, London. Og i slutningen af 2014 etableres en Ja Ja Ja Club Night i Berlin. Læs mere her.

Nordic Playlist
Nordic Playlist er en ugentlig playliste, hvor en ny gæst eller kurator præsenterer sin playliste med foretrukne artister fra Norden – to bands fra hvert af de nordiske lande. Læs mere her.

Øvrige projekter
Udover de brands og koncepter som MXD er ejer eller medejer af, er MXD engageret i både enkeltstående og flere ad-hoc projekter. Læs mere her.

Hvordan kan du deltage
Hvordan deltager du i MXD’s networking med den internationale musikbranche? Hvordan bliver bands udvalgt til MXD’s eksportprojekter og de forskellige festivaller? Hvilken adgang har danske musikselskaber og bands til MXD’s kommunikationskanaler? Få svar her.