Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

KOMMENDE PROJEKTER

Dato Projekt Sted Beskrivelse
The A&R's are coming [Neustart] København MXD glæder sig til at få besøg af 10 tyske A&R fra ledende selskaber d. 13 og 14 Juni. Mere info følger - hold øje med MXD's nyhedsbrev.
Metal Handelsmission – Summer Breeze Open Air Nomex (dvs. samarbejdet mellem de nordiske musikeksportkontorer, heriblandt MXD) præsenterer i samarbejde med Summer Breeze en handelsmission for den nordiske metal/hardrock-branche mellem d. 16.-19. august.

Den nordiske delegation vil hver dag begynde dagen i et konferencerum på hotellet, hvor der er arrangeret møder med nøglepersoner inden for den internationale metal/hardrock-branche. Herefter fortsætter vi med networkingen på selve festivalen.

Ansøg (senest d. 15. juni) og læs mere her.
Nordisk Musik Handelsmission til Seoul Seoul, Sydkorea Nomex (dvs. samarbejdet mellem de nordiske musikeksportkontorer, heriblandt MXD) præsenterer en handelsmission til Seoul, Sydkorea. Efter fire vellykkede missioner er det nu tid til at drage af sted igen. Denne gang mellem d. 4. – 6. september 2023 (med ankomst den tredje).

Handelsmissionen henvender sig til musikselskaber, der arbejder med cuts til sydkoreanske artister og co-writing. Først og fremmest forlag og managers, der arbejder med sangskrivere. Men missionen kan også være relevant for labels.

Læs mere her.
[Neustart] Danish bands at Bergfest at Flux FM Berlin Berlin Mere info fælger via MXD's nyhedsbrev.