Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Fem danske bands optræder på Most Wanted Festivalen i Berlin

Publiceret

Torsdag 10. november skal fem danske bands spille på Most Wanted festivalen Berlin. Festivalen har udvalgt Aysay, Goss, Dillistone, Lucky Lo og Senso. Showcase-festivalen er drevet af Berlin Music Commision og har eksisteret siden 2014. Det nye samarbejde med festivalen sker i sammenhæng med Neustart-initiativet og som opfølgning til de syv showcase-koncerter, der blev afholdt på spillestedet Badehaus i Berlin i juni.

Denne gang præsenteres de danske navne i Kulturbrauerei i berliner-kvarteret Prenszlauer Berg – i et gammelt bryggeri-kompleks, som siden er omdannet til et populært og velfungerende kulturcenter. Det er ROSA, MXD og Tempi, der har indgået det nye samarbejde med Most Wanted Festivalen.

Networking på Den Danske Ambassade i Berlin

Forud for koncerterne afholdes der et netværks-arrangement på Den Danske Ambassade i Berlin, hvor udvalgte tyske og danske branchefolk, der arbejder med de danske navne, kan mødes og diskutere gamle såvel som nye samarbejder.

Arrangementet er også åbent for tilmelding. Hvis du som dansk brancheperson ønsker at deltage i networking på ambassaden så skriv til anders@mxd.dk

Sted: Den Danske Ambassade i Berlin
Dato: 10. november
Tid: 16.00-18.00
Hvad: Networking, mad og drikke inden koncerterne på Most Wanted Festival, Berlin

Tilmelding: anders@mxd.dk

Om Neustart 

Fremstødet er en del af NEUSTART, som er et fælles initiativ mellem dansk musiks fire genreorganisationer, Music Export Denmark (MXD) og Danmarks Ambassade i Berlin. Initiativets formål er at understøtte en ny begyndelse for musikkens mange scener og at styrke samarbejdet mellem dansk og tysk musik.

Læs mere om Most Wanted festivalen her.