Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

[Ansøgningsfrist: 3. september] Skriv sange til japanske pop-artister

Publiceret

Songwriting Camp i Tokyo

MXD annoncerede forleden programmet for den årlige Nordiske Handelsmission til Tokyo (læs mere her.)

Fremstødet, som er produceret af NOMEX (samarbejdet mellem de nordiske musikeksportkontorer, heriblandt MXD), inkluderer også en sangskriver camp, organiseret af Sony Music Publishing (Japan) Inc, som finder sted ml. d. 13.-16. november 2018. 

Sony Music inviterer én topliner/tracker/producer fra hver af de nordiske lande til at arbejde sammen med japanske sangskrivere på opgave fra andre japanske forlag og  j-pop label-A&R’s.

Det er en unik mulighed for at få afsat sange til j-pop artister og knytte længerevarende samarbejder med artister og musikselskaber på verdens næststørste musikmarked, hvor en meget stor del af de lokale udgivelser skrives af udenlandske sangskrivere.

Sådan deltager du

Danske professionelle sangskrivere (tracker/topliner/producer), som ønsker at deltage i campen bedes senest d. 3. september indsende en ansøgning via nedenstående skema.

ANSØGNINGSSKEMA: Sony Music Publishing Japan Nordic Songwriting Camp.

Bemærk: Al info skal være på engelsk.

Sangskriveren udvælges af Sony Music Publishing Japan. Sangskrivere med udgivelser på CV’et prioriteres. En repræsentant for sangskriverens forlag er velkommen til (meget anbefalelsesværdigt!) at være tilstede under campen. Noter også gerne, hvis du har en sub-publisher i Japan.

Der ydes støtte til rejsen.