Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Dansk dag på Razzmatazz i Barcelona

Publiceret

Foto: Thomas Skou

Foto: Thomas Skou

Under overskriften “Grand Tour Dinamarca” præsenterer Razzmatazz Barcelona 6. september Alphabeat, Taragana Pyjarama (+dj set af Kenton Slash Demon) og When Saints Go Machine (+musik4piger).

When Saints Go Machine har vadet i succes siden de, i 2008, vandt “P3 Talentprisen” ved “P3 Guld” og de har ikke tænkt sig at stå af succesbølgen lige foreløbig. Denne gang er det Razzmatazz i Barcelona, der har booket gruppen til at spille på Pop Bar ved Razzmatazz’s “Grand Tour Dinamarca”. I forbindelse med When Saints Go Machine’s optræden vil der også være mulighed for at opleve et “Special Danish set” med musik4piger.

Alphabeat
Popgruppen Alphabeat med rødder i Silkeborg er også at finde ved Razzmatazz’s “Grand Tour Dinamarca”. Siden de brød igennem med “Fascination” og “10.000 Nights”, har de haft fuld fart på og udgivet 3 albums. De spiller deres sommerturnés sidste koncert på Razzclub.

Taragana Pyjarama
Det sidste danske navn under “Grand Tour Dinamarca” er Taragana Pyjarama. Taragana Pyjarama laver drømmende electronica og house og udgav i 2012 sit første album, som fik titlen “Tipped Bowls”. Her vil der også være mulighed for at stifte bekendtskab med Kenton Slash Demon, som vil levere et DJ-set. Bag Kenton Slash Demon står Silas Moldenhawer og Jonas Kenton fra When Saints Go Machine.