Dette indhold er fra websitet MXD.dk.

http://mxd.dk//arkiv/danske-bands-markerer-sig-pa-bbc-showtime-og-de-europaeiske-scener/

Danske bands markerer sig på BBC, Showtime og de europæiske scener

admin
Boho Dancer i BBC Radio 2

Boho Dancer i BBC Radio 2

Freak-folk trioen Boho Dancer imponerer britiske BBC, som sætter fokus på bandets kommende debutalbum, N*Grandjean lægger musik til amerikanske Showtimes populære tv-serie, House of Lies, og americana folk’erne fra CODY drager på Europaturné.

Boho Dancer i BBC Radio 2
BBC Radio 2’s Bob Harris har forelsket sig i danske Boho Dancer og vil spille sange fra deres kommende album “Gemini” i sit program Bob Harris Sunday søndag d. 24. marts. Boho Dancer udgiver debutalbummet i Skandinavien 8. april og i det meste af Europa, herunder England, til sommer. Bob Harris kom på sporet af Boho Dancer i forbindelse med deres 4 koncerter i London i februar måned, og bandet skal tilbage til England og spille en række koncerter i september.

Tjek videoen til Boho Dancers fængende flotte singleudspil “Fictional Reasons” på YouTube.

Besøg Boho Dancer på Facebook.

N*Grandjean i Showtime-serien House Of Lies
Episode 8 i anden sæson af den populære amerikanske tv-serie, House of Lies, bød på 1:32 minuts musikalsk outro med N*Grandjeans sang “Shift To Reverse”. Det lagde de amerikanske tv-seere mærke til i så høj grad, at nummeret var at finde på en 21. plads på den amerikanske iTunes’ singer-songwriter chart dagen efter.

Hør “Shift To Reverse” på YouTube.

Besøg N*Grandjean på Facebook.

CODY drager på turné
CODYs andet album, “Fractures”, er udgivet i store dele af Europa, og i blandt andet Tyskland opnåede singlen “Caroline” en flot 32. plads på Campus Chart Top 100. Desuden modtog albummet flotte anmeldelser blandt andet i avisen Die Welt, som kalder albummet et kunstværk. Denne uge indleder bandet en lille turné, hvor Tyskland, Schweiz og Belgien er på programmet.

Turnéplan:
20.03 Bar Rossi, Zürich
21.03 La Paranthése, Nyon
22.03 Musigbistrot, Bern
23.03 Palleizem 12, Bruxelles
24.03 Ubel & Gefärlich, Hamburg
25.03 Jazzclub Tonne, Dresden
26.03 Innen Ausen Raum, München

Besøg CODY på Facebook.