Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Deltag i Nordisk Handelsmission til Seoul – med fokus på publishing

Publiceret

Nomex (dvs. samarbejdet mellem de nordiske musikeksportkontorer, heriblandt MXD) tilbyder 4 pladser til den danske musikbranche på den nordiske handelsmission til Seoul d. 17.-19. november 2019. 

Fra dansk side er handelsmissionen arrangeret af MXD og Musikforlæggerne, idet missionen især henvender sig til branchefolk, der arbejder med publishing. Sidste år besøgte den nordiske delegation følgende selskaber: SM Entertainment & Ekko Music Rights, Music Cube, CJ ENM & JAM FACTORY, Cube Entertainment, Universal Music Publishing, Joombas Music Group. 

Foruden virksomhedsbesøg afholdes en netværksreception på den finske ambassade i Seoul og et seminar, som giver deltagerne et overblik over det koreanske musikmarked og industri. 

Vi har afsat maksimalt 12 pladser til de nordiske branchefolk (heraf 4 til Danmark) for at give plads til en god dialog under virksomhedsbesøgene. Den nordiske delegation fragtes rundt i en bus mellem møderne. Og et sekundært formål ved handelsmissionen er at styrke videndelingen og at skabe nye samarbejder mellem de nordiske selskaber. 

Sådan deltager du

Turen henvender sig til danske musikbranchefolk, der arbejder med music publishing (på såvel begynder- som ekspertniveau ift. det koreanske marked).

Interesserede bedes sende en ansøgning som PDF til hanne@musikforlaeggerne.dk og thomas@mxd.dk med følgende data:

  • Virksomhedsnavn
  • Deltagerens fulde navn (pladsen kan ikke overdrages til en anden i virksomheden)
  • Liste over selskabets kunstnere
  • Specifikke kunstnere, som deltageren vil fokusere på under missionen
  • Tidligere erfaringer med den koreanske musikindustri
  • Mål for deltagelse i handelsmissionen

Deadline for ansøgning er d. 10. september kl. 24:00

De danske deltagere udvælges af MXD’s direktør, Thomas Rohde, et bestyrelsesmedlem fra MXD og to bestyrelsesmedlemmer fra Musikforlæggerne.

Støtte til rejsen

Musikforlæggerne støtter deltagernes rejse- og opholdsomkostninger med op til 15.000 kr. pr. deltager, via Kodas Kulturelle Midler.