Dansk version English version Facebook Twitter Youtube Instagram

Fire bands til dansk showcase på Reeperbahn Festival

admin
Turboweekend - ved at gøre klar til den danske aften på Reeperbahn Festival.

Turboweekend – ved at gøre klar til den danske aften på Reeperbahn Festival.

Turboweekend, Baby In Vain, Go Go Berlin og Linkoban spiller ved MXDs showcase 28. september på Hamburg-festivalen, der også er meget stærk på netværks-delen. Læs mere for yderligere oplysninger og praktisk info.

Årets Reeperbahn Festival finder sted i Hamburg 25.-29. september. Festivalen, der sidste år havde 17 danske bands på programmet, har vist sig at være et af de helt store springbræt til det europæiske marked. Festivalen byder ikke kun velkommen til et rigtig stort program af de nye hippe alternative acts, men indeholder også rig mulighed for at danne nye netværk.

MXD afvikler igen i år en showcase: Det sker lørdag 28. september kl. 20 på klubben Indra, hvor fire danske bands spiller: Turboweekend, Baby In Vain, Go Go Berlin og Linkoban – alle valgt af Reeperbahn Festivalens booking-team. Vi håber på fire udsolgte koncerter som sidste år.

Forud for showcasen på Indra 28. september byder MXD velkommen til en netværks-reception samt øl og BBQ. Receptionen åbner kl. 18, og det er en god idé at komme tidligt for at undgå kø. Sidste år kom der 283 gæster, heraf ca. 200 internationale branchefolk. Man kan melde sig til receptionens gæsteliste ved at skrive til projektleder Anders Meisner på meisner@mxd.dk.

Reeperbahn Festival finder sted i St. Pauli i Hamburg og er en af Europas vigtigste branchefestivaler. Book din billet og hotel i god tid, hvis du vil bo i St. Pauli tæt ved festivalen. Udnyt festivalens glimrende netværksmuligheder ved at akkreditere dig som branche-delegeret, og få adgang til data på festivalens branchegæster. Mere om dette på festivalens hjemmeside.