Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Forsmag på Mews kommende album blev givet ved lancerings-event for Ja Ja Ja Festival

Publiceret

Den første Ja Ja Ja Festival finder sted i London i november i år, og Ja Ja Ja er glade for at have offentliggjort festivalens første artister – danske Mew og islandske múm.

For at markere offentliggørelsen afholdt Ja Ja Ja tirsdag 14. maj en event på festivalens venue, Roundhouse i Camden. Aftenen bød på en helt særlig optræden med det fortryllende islandske kor, LYRICA, der ofte ses side om side med dronningen af islandsk musik, Björk.

Udover en traditionel islandsk sang, fremførte kollektivet betagende korversioner af to numre med festivalens headliner, Mew – en sang af ældre dato og en spritny.

Elementer fra “The Zookeeper’s Boy” fra Mews 2005 album, “And The Glass Handed Kites”, blev blandet med et hidtil ukendt nummer fra Mews kommende album, og gav publikum en overdådig forsmag på den danske gruppes nye udspil. Mew-forsanger Jonas Bjerre var også til stede til denne eksklusive koncert, som kan ses her.

Jonas Bjerre og Lyrika – foto fra Mews Facebook-side

Jonas Bjerre og Lyrika – foto fra Mews Facebook-side

Læs mere om den første Ja Ja Ja Festival her, og se mere om den næste Ja Ja Ja club night 30. maj på The Lexington, London, her.

Ja Ja Ja Festival billetter
Billetbestilling: roundhouse.org.uk / 0844 482 8008