Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

HUSK – MXD’s Orienteringsmøde om SXSW, Torsdag d. 3. november

Publiceret

sxsw-moede2016

Mødet henvender sig til: Musikere, musikbranchefolk og organisationer, såvel garvede SXSW-veteraner som novicer, der er nysgerrige på, om SXSW er relevant for dem.

Formål: Videndeling (af netværk, potentielle åbninger, erfaringer og konkrete tips til, hvordan man forbereder sig bedst muligt) – altså, et af formålene er at optimere dine chancer for at få et maksimalt udbytte af SXSW.

Hvordan: MXD har bl.a. engageret 3 kollegaer fra branchen (Søren Falk Madsen fra Playground Music, Andreas Nielsen fra Koda, og Thomas Jepsen fra Roskilde Festival), der sammen vil navigere debatten omkring en række essentielle temaer.

Og du vil kunne møde andre repræsentanter fra danske musikselskaber med aktuelle SXSW-erfaringer – fx. Christoffer Kofoed Christensen fra Up There Records og Kristoffer Bang fra No3, som vil fortælle om deres erfaringer med at showcase Kill J på SXSW i 2016.

Mødepligt: For at komme i betragtning til eksportstøtte fra MXD til SXSW (men fremmøde er ingen garanti for at få bevilliget støtte!) skal den rejsende brancheperson og min. en repræsentant fra bandet deltage i mødet.

Tilmelding: Ikke nødvendigt – Mød op!