Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

[INVITATION] til branchefolk, journalister og musikere i Backstage Village

Publiceret

NPL

INVITATION: Kom til reception hos Nordic Playlist på Roskilde Festival

Nordic Playlist er på Roskilde Festival for at sætte fokus på den nordiske musik.

Mød teamet bag Nordic Playlist, tidligere kuratorer og kunstnere:

Onsdag den 1. juli kl.15-16 ved Nordic Playlists trailer i Backstage Village.

Der vil være gratis mad og drikke, mens vi venter på at festivalpladsen åbner!

Facebook event her.

Om NORDIC PLAYLIST

Alle festivalens dage vil Nordic Playlist være til stede på Roskilde Festival på jagt efter den bedste nordiske musik – lige fra de helt unge up-coming navne på Roskilde Rising til hovednavnene på Orange Scene.

»Roskilde Festival har altid rettet blikket mod den spirende musik fra Norden og introduceret nye og friske navne på en af verdens mest ikoniske festivalscener. Hos Nordic Playlist glæder vi os meget til at skulle besøge Roskilde Festival, for at se nærmere på nogle af de mange spændende nordiske kunstnere og dele vores oplevelser gennem eksklusivt indhold skabt i samarbejde med festivalen. Nordic Playlist handler om at opdage ny musik gennem anbefalinger fra musikalske feinschmeckere – og Roskilde Festival er heriblandt«, siger Francine Gorman, redaktør på Nordic Playlist.

Hver dag under festivalen vil Nordic Playlist filme interviews og live-sessions med kunstnere på Roskilde Festival, som vil dele deres musikalske højdepunkter og spille deres numre eksklusivt for Nordic Playlist.

Følg Nordic Playlist online fra Roskilde Festival her:

https://www.facebook.com/NordicPlaylist

https://www.youtube.com/channel/UCYwfxjTG-Z2fKbfJhp728UA?sub_confirmation=1

….

NORDIC PLAYLIST er en gratis platform for musik i Norden, som hver uge guider til de nyeste tracks og bedste kunstnere fra de nordiske lande. Skiftende artister, dj’s, journalister og andre fra musikbranchen kuraterer den ugentlige playliste, som er tilgængelig på streamingtjenesterne Deezer, WiMP og Spotify.

Playlisterne er til fri afbenyttelse og skal således give et indblik i, hvilken musik der rører sig i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island, Færøerne og Grønland.
Blandt tidligere playlistekuratorer er navne som Trentemøller, First Aid Kit, Mew og Of Monsters and Men.

Bag platformen står Nordisk Musikeksport, NOMEX, som ejes af de fem nordiske musikeksportkontorer, heriblandt MXD – Music Export Denmark, og støttes af Nordisk Ministerråd.