Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Nordic Playlist fejrer 1-års fødselsdag!

Asbjørn Hæstrup

Ikke-navngivet

Onsdag d. 21. januar fejrer verdens første pan-nordiske musikplatform sin 1-års fødselsdag på Jaeger i Oslo.

Siden sin lancering har Nordic Playlist haft så prominente kunstnere som First Aid Kit, Erlend Øye, Lykke Li, Trentemøller og Mew til at kuratere de ugentlige spillelister med deres favoritsange fra andre nordiske artister.

“Nordic Playlist er den første pan-nordiske musikplatform nogensinde, og dette første år har været en fantastisk rejse hvor flere fantastiske artister har bidraget til websitet. Vi kan mærke at det er interessant for både publikum og medierne, og er taknemmelige for interessen og støtten vi får fra mediepartnerne som P3”, siger Anna Hildur Hildibrandsdóttir, programdirektør for Nordic Playlist og Nordic Music Export (NOMEX)

Billetter til fødselsdags-koncerten og festen på Jaeger kan købes her
Facebook-event her

Fakta: Nordic Playlist

Nordic Playlist blev lanceret 6. januar 2014 og har siden udgivet utallige spillelister kurateret af Nordens mest prominente artister og tastemakers. Gennem partnere som Spotify, WiMP og Deezer er disse lister blevet gjort tilgængelige for websitets læsere. Bag konceptet står Nordic Music Export, som ejes af de fem nordiske musikeksportkontorer og er støttet af Nordisk Ministerråd.

Du kan læse mere om Nordic playlist her