Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

[Video-reportage + de første resultater] fra den danske aften på Reeperbahn Festival

Publiceret

Mere end 200 branchefolk og medier deltog i networkingen på den danske aften på Reeperbahn

Danish Night At Reeperbahn Festival er én af MXD’s og dansk musiks store koncertaftener i udlandet. I år (som var ottende gang) var ingen undtagelse – Mere end 200 musikbranchefolk og journalister mødte op til netværksarrangementet, der traditionen tro fandt sted i den lille gårdhave ved siden af det legendariske Beatles-spillested, Indra.

Efter to timers networking gik branchen til koncert med Communions, IAMJJ, Chinah og Blondage. 

De tyske fans stod også i kø, så da dørerne åbnede ind til koncertsalen og branchefolkene, blev spillestedet proppet på ganske få minutter. 

Læs Carsten Holms oplevelse af aftenen her: En fyldt festival tager aldrig fejl.

Se en videoreportage af aftenen her:

reeperbahn

De første resultater

Blandt publikum stod også en del executives fra Warner Music’s tyske afdeling, som var kommet for at tage et lyt på den unge, ukendte kunstner, IAMJJ. Tilsyneladende kunne de lide, hvad de så og hørte – Brian Nielsen og Mik Christensen (henholdsvis manager og label for IAMJJ), havde inviteret Warner-folkene og var derfor også selv til stede. De bekræfter nu, at der blev lukket en aftale med Warner Music Germany under koncerten, som blev underskrevet for nyligt. 

Det danske label No3, bookingbureauet Skandinavian CPH og manager Rasmus Damsholt, som havde Chinah på plakaten, var også kommet til showcasen for at lukke aftaler. No3 brugte således den danske aften til at massere en sub-label aftale med Humming Records vedrørende G/S/A-territoriet på plads.

Dansk musik og kultur har medie-hul igennem til udlandet

Herudover fik den danske aften nok engang en temmelig massiv foromtale og mediedækning. 

Dansk kunst, musik og mode var fx på forsiden af Intro i september måneds udgave, op til årets Reeperbahn Festival. Intro er med et oplag på 100.000 eksemplarer det største trykte musikmagasin i Tyskland. Hele 10 sider var dedikeret til det danske tema. Læs mere her: Intro, Tysklands Største Musikmagasin, Hylder Dansk Kunst, Musik og Mode i September-Udgaven

Af mediedækningen kan det blandt andet fremhæves, at Rocket Beans TV (et førende online musik og gaming medie) havde valgt at sætte fokus på den danske aften i deres dækning fra Reeperbahn Festival – se fx: 

tv