Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

[Video-reportage] En tur i helvede gav aftaler til danske bands

Publiceret

D. 24. januar 2015 fløj 20 vigtige internationale branchefolk til København for at opleve fem danske metalbands til “When COPENHELL Freezes Over” i Vega og for at networke med den danske musikbranche – Se hvad der skete i videoen nedenfor… 

cope2

When Copenhell Freezes Over er et samarbejde mellem Vega, Copenhell og MXD. Formålet er at styrke netværket og det generelle samarbejde mellem den danske og udenlandske branche – og helt konkret at promovere en håndfuld danske metalbands over for udenlandske musikindkøbere og medier under de helt optimale betingelser.

Årets udgave var aggressivt overbevisende. Udlandet kunne lide, hvad de så og hørte og honorerede de danske metalbands med aftaler og medieomtaler.

Indtil videre er Night Fever blevet booket til en showcase på den hollandske branchefestival for hård musik, Buma Rocks! (Eurosonics hårde broderfestival). Her skal bandet spille over for 100 branchefolk fra hele verden til maj.

Hexis er et af de andre band, der fik andet en flotte anmeldelser af deres optræden i Vega. Her bookede Sharon Richardson fra Factory Music prompte bandet til Bloodstuck festival i UK, som bandet nu har fået booket en længere tour op omkring. Fremtiden ser i det hele taget god ud for bandet, der lige nu kigger på flere tilbud fra agenter og labels efter When Copenhell Freezes Over.

Metal Hammer’s redaktør forelskede sig i Fossils, så mon ikke bandet er at finde i en af de næste udgaver af et af verdens største Metal medier.

MXD følger udviklingen og skriver om øvrige resultater på mxd.dk eller mxd’s Facebook-side.

3