Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

[Ansøg Nu!] Nordisk Musik Handelsmission til Seoul med fokus på publishing

Publiceret

Den Nordiske Handelsmission var i 2019 på besøg hos blandt andre CUBE ENTERTAINMENT i Seoul

Nomex (samarbejdet mellem de nordisk musikeksportkontorer, heriblandt MXD) præsenterer en handelsmission til Seoul, Sydkorea. Efter tre vellykkede missioner til Seoul før pandemien er det omsider tid til at drage afsted igen. Denne gang mellem d. 4. – 6. oktober 2022. Det er igen vores kolleger fra Export Music Sweden som arrangerer og er rejseleder på  missionen.  

Handelsmissionen byder blandt andet på virksomhedsbesøg, forelæsninger, Q & A’s med koreanske eksperter og som tidligere en modtagelse af den koreanske branche på en nordisk ambassade eller residens i Seoul. 

Programmet er endnu under planlægning og vil omfatte omkring 7-8 virksomhedsbesøg. Tidligere har vi mødt blandt andre SM Entertainment, JYP, Cube Entertainment, Warner, Universal og mange flere. 

Sådan deltager du

Den danske deltagelse i handelsmissionen arrangeres af MXD i samarbejde med Musikforlæggerne. Turen henvender sig til danske musikbranchefolk, der arbejder med music publishing (på såvel begynder- som ekspertniveau ift. det koreanske marked). Den vil især være interessant for danske selskaber, som arbejder med cuts til sydkoreanske artister og co-writing. 

Interesserede bedes sende en ansøgning som PDF til thomas@mxd.dk med følgende data:

  • Virksomhedsnavn
  • Deltagerens fulde navn (pladsen kan ikke overdrages til en anden i virksomheden)
  • Liste over selskabets kunstnere
  • Specifikke kunstnere, som deltageren vil fokusere på under missionen
  • Tidligere erfaringer med den koreanske musikindustri
  • Mål for deltagelse i handelsmissionen

Deadline for ansøgning er d. 15. september kl. 23:59

De udvalgte kan søge om støtte til transport- og hotelomkostningerne hos Musikforlæggerne via Kodas Kulturelle Midler, såfremt de er medlemmer hos Koda. Hvis det ikke er tilfældet, kan der søges om støtte hos MXD på de vanlige betingelser. Der kan ikke søges om støtte hos begge organisationer. 

Deltagere, der ønsker støtte via Kodas Kulturelle midler, kan skrive til Hanne@musikforlaeggerne.dk, for yderligere oplysninger. Deltagere, der ønsker støtte via MXD kan søge her: Eksportstøtte til Branchefolk

Der er blot plads til 3 danskere på handelsmissionen, idet vi ønsker at rejse med en lille delegation, som giver plads til en god dialog med sydkoreanerne. De danske deltagere udvælges af MXD’s direktør, Thomas Rohde, og to bestyrelsesmedlemmer fra Musikforlæggerne.