[ANSØG NU]: E-LÆRINGS ADGANG TIL FØRENDE UDDANNELSESPROGRAM INDEN FOR MUSIKBRANCHEN

Udgivet
16.11.2020

Nyt samarbejde mellem MXD og MusicAlly giver danske musikselskaber adgang til førende e-læringsprogram

MusicAlly er et læringscenter og uddannelsesprogram, der har leveret undervisning og workshops til den globale musikbranche i over ti år lige fra store label-teams fra Universal, Sony og Warner til indie labels, managers og artister. 

Gennem vores samarbejde, har vi sikret adgang til fire specifikke digitale e-læringsmoduler med fokus på strategi, markedsføring, teknologi og kampagner. Udover at du kan opnå en bedre forståelse for aktuelle tendenser og udviklinger på det globale marked, vil det også give mulighed for at kunne arbejde mere effektivt og kreativt indenfor de forskellige områder, og på samme tid udfordre, inspirere og styrke den danske musikindustri. 

MXDs bestyrelse udvælger fem virksomheder, ud fra deres ansøgninger, til at kunne deltage samt have adgang til modulerne.

Om programmet:

Programmet er designet som en fleksibel online lærings- og udviklingsløsning for virksomheder og enkeltpersoner på tværs af musikbranchen. 

De fem udvalgte virksomheder vil have adgang til fire dedikerede moduler med ajourført indhold opdelt i letfordøjelige dele for at gøre læringen realistisk og fleksibel. Uddannelsen støttes desuden af relevante ressourcer fra MusicAlly arkiverne. 

Alle moduler vil foregå på engelsk. 

Modulerne:

Hvornår:

Læringsprogrammerne åbner op for de udvalgte virksomheder den  30 November, 2020 og løber indtil 1 march 2021. De enkelte deltagere kan hver især beslutte, hvilke moduler der er relevante for dem, samt hvornår de vil studere dem. 

Den eneste fastsatte obligatoriske dato er et fælles møde med MXD (se sidste afsnit) 

Sådan ansøger du:

Fem virksomheder kommer til at have adgang til modulerne med ét log-in per virksomhed.

Send venligst en PDF med følgende:

  • Firmanavn
  • Hovedkontakt for virksomhedens deltagelse i programmet (Navn og Email).
  • Virksomhedstype (Label, publishing, management, osv).
  • Navneliste (angiv kun virksomhedens danske navne).
  • Begrundelse for at ville deltage (5-10 linjer)
  • Hjemmeside

Deadline: Send venligst den ovenstående PDF senest den 25 November til Carolina@mxd.dk

Omkostninger:

Deltagelsen er gratis!

Jeres bidrag vil være et møde med MXD sammen med de andre udvalgte virksomheder efter kurserne er færdige i 2021.

Derefter kan vi som team diskutere ny viden samt læring, der kan sammenfattes og deles med resten af branchen gennem en artikel på mxd.dk 

Det er af stor betydning for os i MXD at være i stand til at dele og videreformidle værdifuld information om musikeksport gennem den danske musikbranche og ligeledes at branchens læring og behov bliver afspejlet i de projekter og den støtte, som MXD tilbyder.

 

Redigeret
16.11.2020