[ANSØG NU] Sounds Like Roskilde 2022 – Networking event med internationale branchefolk

Udgivet
09.05.2022

Efter to års aflysninger er vi glade for endnu en gang at kunne invitere dig med til 4. udgave af Sounds Like Roskilde. En platform vi har skabt sammen med Roskilde Festival, der udnytter det stærke netværk i den europæiske musikbranche, som Roskilde Festival har opbygget gennem en årrække.

“Sounds Like Roskilde” blev lanceret i 2016, og torsdag den 19. maj overtager vi igen et smukt københavnsk spillested, for at være vært for en aften med netværk, musik og drinks.

Aftenen består af to dele. Først en netværksmiddag med de internationale professionelle (søg om at deltage), efterfulgt af drinks, talks, livemusik og rig mulighed for igen at netværke med en række af de udenlandske fagfolk, som Roskilde Festival har samarbejdet med gennem årene, og som MXD har fløjet ind til lejligheden.

SÅDAN ANSØGER DU OM AT DELTAGE:

TID: 17:00-22:00 (OBS: Deltager du i middagen forventes det at du også deltager i aftenens efterfølgende program)
STED: HUSET KBH – Rådhusstræde 13, 1466 København
DATO: Torsdag, 19 Maj 2022
HVEM HENVENDER ARRANGEMENTET SIG TIL: Musikbranchefolk med fokus på export.

Vi tilbyder et begrænset antal åbne pladser (i alt 15 pladser) til den danske musikbranche, idet vi ønsker at give plads til en personlig, kvalitativ dialog.

Og da vi ønsker at give plads til så mange danske musikselskaber som muligt, kan vi maksimalt tilbyde en enkelt plads per selskab.

Ansøgeren skal søge personligt. De 15 danske deltagere udvælges af MXD’s direktør og to medlemmer fra bestyrelsen, baseret på relevansen af ​​deres ansøgning til dette arrangement. Når først de er valgt, er pladserne personlige og kan ikke overdrages.

Ansøg venligst senest fredag den 13. maj via denne formular. For yderligere information kontakt venligst Carolina@mxd.dk.

HVEM KOMMER?

Will Church – ATC Live 
Sarah Joy – ATC Live 
Fernando Montes  – WME
Andrè Marmot – Earth Agency 
Angie Rance – Earth Agency 
Claire Macleod – X- Ray Touring 
Anthony Brown – CAA
Ned Beckett – Little Big Agency
Debbie Clare  – Little Big Agency
Brandon Rosenbluth – Little Big Agency
Jeroen van den Bogert – BLIP Agency
George Beleznay – Q Junktions
Eleanor McGuinness- Play Book Artists
Chloe van Bergen – Secretly Canadian
Daisy Goodwin – Heavenly Recordings
Josh Turner – Matador Records

Redigeret
09.05.2022