[OBS NY DATO] Business med Djævelen – When Copenhell Freezes Over vender tilbage

Udgivet
14.12.2021

Music Export Denmark (MXD), Copenhell og VEGA lancerede i 2013 showcase-eventen, “When Copenhell Freezes Over”, som en forfest til sommerens Copenhell-festival og som et internationalt udstillingsvindue for dansk metalmusik. 

“When Copenhell Freezes Over” blev hurtigt til en meget udbytterig handelsplads for den danske og udenlandske musikbranche indenfor genren.

Projektet hører til blandt MXD’s mest succesfulde projekter, som hvert år har resulteret i nye samarbejder, der har været med til at kickstarte eller styrke danske metalbands internationale karrierer.

Den danske metalscene har siden lanceringen vokset sig stor og stærk. Dansk metal har ikke længere rollen som efternøleren i den nordiske familie. Ved næsten hver uddelingsrunde af eksportstøtte i MXD ser vi, at der lukkes nye kontrakter med metalmusikkens toneangivende pladeselskaber og bookingagenturer samt presseomtaler, vigtige festivaljobs og support tours til danske bands.

MXD kan kun juble over, hvad vi ser; Vi har flere bands og branchefolk end nogenside, som gennem hårdt og professionelt arbejde har formået at hive den danske metalscene op på et højere internationalt niveau. 

Respekt!

Business med Djævlen

D. 16 april glæder vi os til endnu en omgang “When Copenhell Freezes Over” på VEGA. MXD har igen i år inviteret en lang række branchefolk fra udlandet til København for at networke og overvære koncerterne bl.a:

Nathan Barley Phillips – Nuclear Blast
Luc Favíe – Doomstar Bookings
Jeps Salfischberger – MOJO Netherlands
Tobbe Lorentz – United Talent 
Jörg Düsedau – Dragon Productions
Daniel Da Silva – Dragon Productions
Thorsten Harms – Napalm Events

Alt i alt regner MXD med 18 internationale deltagere, men vi afventer pt. naturligvis et bedre overblik over Covid-19 situationen med den voldsomt eskalerende Omikron-variant. 

Det er lige nu ikke til at sige, hvilke restriktioner der vil være til januar i Danmark og for de gæster, som skal rejse hertil. Vi følger som altid myndighedernes guidelines og meddeler, hvis projektet ændrer sig. 

Lad os håbe på det bedste. Èn ting er dog sikkert: at på den lange bane vil intet kunne holde dansk metalmusik tilbage!

Ny dato

Copenhell, Vega og MXD har i Januar besluttet at udskyde projektet til d. 16 april. Desværre betyder restriktioner og høj omikron smitte her i Januar at projektets kvalitet ville blive udfordret. D. 16 april regner vi med at vi kan folde projektet ud for fuld styrke.

Sådan deltager du

Dagen begynder med networking i København forud for koncerterne. Arrangementet har start tidlig eftermiddag med mad, drikke og networking med de udenlandske gæster, hvorefter vi drager i samlet flok til VEGA for at se koncerterne. Der er et begrænset antal pladser og deltagerne vælges af MXD’s bestyrelse, hvor der vil blive lagt vægt på, om man arbejder med nogle af de bands der skal spille om aftenen, det professionelle setup og formål med deltagelsen. 

Du kan ansøge om deltagelse her.

Spørgsmål rettes til: anders@mxd.dk 

Redigeret
14.12.2021