Danske bands showcases på Reeperbahn Festival og Flux FM

Udgivet
15.09.2023

Danske bands på Reeperbahn Festival

De næste uger vil det nordtyske musiklandskab være præget af dansk musik. På Reeperbahn Festival vil Lucky Lo, Casper Clausen, Julie Pavon og Aysay indtage scenen. Den tyske showcase har i en årrække været startsted for mange danske bands karriere i Tyskland. Efter 15 år i træk har MXD valgt ikke at afholde showcase, Danish Night, på årets Reeperbahn Festival. Vi har istedet valgt at lægge ressourcerne i PR for de danske bands og i andre aktiviteter i Tyskland.

Dansk lineup klar til showcase med FluxFM i Berlin

D. 11 Oktober er tre danske bands, JJ Paulo, Lydmor og Lasse Matthiessen klar til at indtage scenen på Fluxbau i Berlin til Bergfest. Radio stationen Flux FM agerer vært på dagen og præsenterer de tre danske kunstnere igennem et samarbejde med Neustart (Tempi, ROSA og MXD). Forud for koncerterne vil de danske artister blive interviewet i den berlinske radio. Der vil ligeledes være networking forud for koncerterne for den danske og tyske branche kl 17.00 efterfulgt af god mad og koncerter. 

Bergfest, der er yderst populært blandt radioens lyttere, har til formål at introducere nye bands til det tyske marked gennem radio-airplay og -interviews samt en koncert på radioens spillested FluxBau i centrum af Berlin. Bergfest finder sted om sommeren og løber ind i efteråret med forskellige temaer som fx label nights, genre nights og i vores tilfælde altså en dansk aften. Flux FM har 28.000 lyttere i timen og circa 200.000 lyttere dagligt. 

Branchepersoner, der rejser til Berlin, eller allerede er i Berlin kan deltage i networking, og er ydermere garanteret støtte jvf. vanlige vilkår via MXDs pulje “eksportstøtte til branchefolk”. Læs mere her. 

MXD vil annoncere hvilke tyske branchefolk der deltager tættere på datoen. 

Spørgsmål rettes til: Anders@mxd.dk

 

Redigeret
15.09.2023