Danske Jada nomineret til prestigefyldt europæisk musikpris

Udgivet
25.11.2021

D. 22. November blev 16 europæiske musiknavne annonceret som de nominerede til Music Moves Europe Talent Awards 2022

Prisen Music Moves Europe Talent Awards hylder upcoming artister, som repræsenterer den nutidige og fremtidige europæiske musik. I en tid, hvor populærmusik er domineret af den amerikanske musikscene, er denne pris med til at fremme og demonstrere kvaliteten og diversiteten af europæiske artister.

D  22. November blev 16 artister fra 16 forskellige europæiske lande derfor nomineret til denne prestigefyldte talentpris. Nu er det op til fans at stemme på deres personlige favorit til en Public Choice Award, som indebærer et honorar på 5.000,- euro. 

Vinderen vil blive annonceret til en anden branchefestival, nemlig Eurosonic Noorderslag (ESNS) i Groningen, Holland, som finder sted i januar 2022. Derudover vil alle 16 nominerede modtage promotion support og få lov til at optræde på ESNS. Ud fra deres performance vil en jury udpege otte vindere, som hver modtager en pris på 10.000,- euro.

Der er således to priser på højkant for de 16 nominerede, hvoraf den ene er danske JADA. Den fremadstormende sanger har allerede markeret sig internationalt og har bl.a spillet på MXD’s showcase Danish Night at Reeperbahn Festival i år samt optrådt i store tyske talk-shows og spillede d. 17 November i London til “First 50”, en kurateret udgave af de hotteste navne fra den kommende showcase festival The Great Escape, som finder sted sommeren 2022. 

Jada kommer til at dyste om både publikums- og jury-prisen med en række andre upcoming europæiske artister.

Musikfans og hendes danske kollegaer kan stemme på JADA her: https://mmeawards.eu/artist/jada/

Redigeret
25.11.2021