[Deadline: 15/1] Nordic Sounds Songwriting Workshop & Master Class, Los Angeles, 24.-27. April 2018

Udgivet
03.01.2018

Den første udgave af Nordic Sounds Songwriting Workshop & Master Class i Los Angeles afholdes mellem d. 24.-27. april.

Nordic Sounds er en sangskriver-workshop kun for kvinder, som vil blive afviklet i sammenhæng med den nordiske handelsmission til Los Angeles.

Campen vil også inkludere en masterclass arrangeret af lokale sangskrivere og A&R’s, som vil indføre de nordiske sangskrivere i sangskrivningshovedstaden Los Angeles’ arbejdsgange og hemmeligheder.

Workshoppen har plads til 10 nordiske sangskrivere, artister eller producere og mindst 10 lokale, fra US. Alle sessions vil være målrettet specifikke nordiske eller amerikanske artister.

Sådan kommer du med (NB: Deadline 15. januar)

Workshoppen er som nævnt forbeholdt kvinder. Ansøgningen for nordiske (danske, finske, islandske, norske og svenske) artister og sangskrivere er åben nu og foregår via: https://my.surveypal.com/Application-form-Nordic-Sounds-in-LA

De nordiske deltagere udvælges af en jury bestående af amerikanske musikbranchefolk i januar måned. En nordisk repræsentant (manager, forlægger eller label) for hver af deltagerne tilskyndes til at deltage i handelsmissionen, som finder sted sideløbende med workshoppen.

Der ydes eksportstøtte til de valgte sangskrivere – mere info følger. 

For yderligere info kontakt carolina@mxd.dk

Fremstødet er produceret af NOMEX (samarbejdet mellem de nordiske eksportkontorer, heriblandt MXD – Music Export Denmark) og projektledes af Katariina Sorsa fra Music Finland: Katariina.Sorsa@musicfinland.fi. Fra dansk side koordineres det af Carolina Echeverri: carolina@mxd.dk 

Redigeret
03.01.2018