Dansk version English version Facebook Twitter Youtube Instagram

[HUSK ANSØGNINGSFRISTEN: D. 15. August] Sony Music Songwriting Camp Japan

Thomas Rohde
_PAA1300

Sidste år deltog Nanna Larsen i den nordiske handelsmission til Tokyo – i sangskriver campen arrangeret af Sony Music Publishing Japan. Nanna skrev to sange. Den ene blev for nylig afsat til udgivelse, mens den anden er ”on hold” til en anden japansk popartist. På fotoet ses Nanna Larsen sammen med japanske skrivere og folk fra Sony Music Publishing. Foto: Petri Artturi Asikainen.

Skriv musik til japanske pop-artister

MXD – Music Export Denmark offentliggjorde sidste måned muligheden for igen at deltage i et flere dages besøg hos den japanske musikindustri i Tokyo med blandt andet networking, seminarer og showcases.

Læs mere her: Deltag i Nordisk Handelsmission Tokyo: Sangskrivning, Showcases, Seminar og Networking med den japanske branche.

Fremstødet, som er produceret af NOMEX (samarbejdet mellem de nordiske musikeksportkontorer, heriblandt MXD), inkluderer også en sangskriver camp, organiseret af Sony Music Publishing (Japan) Inc.

Sony Music inviterer én topliner/tracker/producer fra hver af de nordiske lande til at arbejde sammen med japanske sangskrivere på opgave fra andre japanske forlag og  j-pop label-A&R’s.

Det er en unik mulighed for at få afsat sange til j-pop artister og knytte længerevarende samarbejder med artister og musikselskaber på verdens næststørste musikmarked, hvor en meget stor del af de lokale udgivelser skrives af udenlandske sangskrivere.

Sådan deltager du

Danske professionelle sangskrivere (tracker/topliner/producer), som ønsker at deltage i campen bedes senest d. 15. august indsende CV, BIO og info om du har en sub-publisher i Japan. Al info skal være på engelsk. Skriv til thomas@mxd.dk.

Sangskriveren udvælges af Sony Music Publishing Japan.

DPA yder støtte til rejse og ophold, mens Musikforlæggerne yder støtte til produktionen af selve campen. Medlemskab af ovennævnte foreninger er ikke en betingelse for deltagelse eller støtte. 

Tidsplanen for campen er som følger:

D. 15. november (tirsdag) : Ankomst, velkomstmiddag
D. 16. november: Sangskrivning
D. 17. november: Sangskrivning
D. 18. november: Sangskrivning, lyttesession
D. 19. november (lørdag): Tidligste afrejsedag

Hvad kan du forvente?

Nanna Larsen deltog i campen sidste år. Du kan læse om hendes oplevelser fra campen her: [Handelsmission til Tokyo] Interview med Nanna Larsen om Sangskrivning i Tokyo for Sony Music Publishing.

Nanna skrev to sange under campen. Den ene blev for nylig afsat til udgivelse, mens den anden er ”on hold” til en anden japansk popartist.

Spørgsmål: Skriv til Thomas Rohde: thomas@mxd.dk