Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

[Ansøg Nu!] Deltag i Nordisk Handelsmission til London med Ja Ja Ja

Publiceret

(foto: Flickr/Brett Boykin)

Ja Ja Ja og Nordic Music Export (Nomex) inviterer deltagere fra hele Norden til en handelsmission til London d. 17.-18. november for at genoprette og styrke forbindelsen til den britiske musikbranche. Dette er en rigtig god mulighed for danske A&R’s, labels og agenter, der har UK og London som fokusområde for deres artister i fremtiden.

De nordiske handelsmissioner er derudover også altid meget brugbare til at opbygge og styrke relationerne til musikbranchen i de andre nordiske lande. 

Handelsmissionen til London vil bestå af netværksaktiviteter, paneler, firmabesøg, liveshow m.m. og finder sted ml. d. 17.-18. november. Men vi anbefaler alle deltagerne at ankomme aftenen inden (dvs. d. 16. november) for at mødes med de øvrige nordiske deltagere. 

Selve tidsplanen planlægges løbende, og der vil ligeledes være tid til at afholde egne møder.
 

Ansøg nu!

Danske managers, A&R’s, labels og agenter kan søge om at deltage, hvilket skal ske senest d. 22. oktober kl. 12:00 via formularen her

Der er et begrænset antal pladser – maks. 5 deltagere pr. land – som udvælges af MXD’s direktør og et medlem af MXD’s bestyrelse. 

Deltagerne modtager “eksportstøtte til branchefolk” til rejse og ophold efter gældende regler. 

Eventuelle spørgsmål rettes til Lisa Marxen (lisa@mxd.dk), Senior Advisor, MXD, som leder den danske delegation i handelsmissionen.  

Hvornår vender Ja Ja Ja Club Nights tilbage i London og Berlin?

Efter at have fejret vores 10 års jubilæum tilbage i 2019, blev Ja Ja Ja klub-aftenerne sat på pause i marts 2020 pga. pandemien og erstattet af forskellige digitale aktiviteter m.m. Men vi forventer, at klub-aftenerne vender tilbage med fuld styrke februar 2022 i London og marts 2022 i Berlin.
 
Ansøgningen offentliggøres snarest. 
 
Læs mere om Ja Ja Ja her.
 

Om Nomex

Nomex (Nordix Music Export) er et strategisk netværk bestående af de nordiske musikeksportkontorer, heriblandt MXD – Music Export Denmark. 
 
Vi samarbejder om konkrete internationale projekter (Ja Ja Ja, handelsmissioner til Asien, USA og andre lande) og vi deler markedsindsigter, strategier og netværk med hinanden. 
 
Læs mere om Nomex her