Dansk version English version Facebook Twitter Youtube Instagram

[Vigtig info og nye deadlines] Ja Ja Ja Berlin ekspanderer til Hamborg!

Asbjørn Hæstrup

jajajalogo

 

Grundet efterspørgsel fra den nordiske musikbranche udvides de respektive Ja Ja Ja Berlin-showcases med en tilsvarende showcase i Hamborg på spillestedet Molotov.

Du ansøger til Berlin- og Hamborg-aftenerne på samme tid. Bemærk: Det er, af hensyn til markedsføringen og logistikken, ikke muligt kun at spille den ene af aftenerne. Her i efterårssæsonen vil Hamborg-aftenerne ligge den 2. onsdag i hver måned, hvortil Berlin-aftenerne ligger den 2. torsdag i hver måned. Der bliver således tale om en Ja Ja Ja “mini-tour”.

Deadline for ansøgning til Berlin og Hamborg er rykket til d. 17. juni og indsendes via dette ansøgningsskema. Ansøgningsfristen til Ja Ja Ja London er stadig d. 12. juni.

Ansøgningsskemaerne sendes til jajaja@mxd.dk

Alle danske branchefolk er velkomne til networking med tyskerne og kan ligesom de udvalgte bands søge om eksportstøtte til rejseomkostningerne. Læs mere herom her: Støtte til deltagelse i Ja Ja Ja Club Night.

Om Hamborg

I Hamborg, kun halvanden times togrejse fra Berlin, får du adgang til et stort, entusiastisk publikum med en forkærlighed for nordisk musik. Du får herudover adgang til nogle af branchens nøglespillere som f.eks. Warner / Warner Chappell, Pias, FKP Scorpio, Rough Trade, Indigo, Karsten Jahncke, A.S.S. / Selective Artists, Reeperbahn Festival, Dockville, Believe Digital, Spiegel, Stern og Bauer Media.

Har du yderligere spørgsmål bedes du kontakte MXDs projektleder Lisa Marxen på: lisa@mxd.dk