Dansk version English version Facebook Twitter Youtube Instagram

KOMMENDE PROJEKTER

Dato Projekt Sted Beskrivelse
Ja Ja Ja Club Night, Berlin Fluxbau, Berlin Lydmor repræsenterer Danmark - læs mere her.
Synch Saturday København Crunchy Frog fejrer deres 25 års jubilæum i 2019 med forskellige events i ind- og udland, bl.a. med en koncert i Pumpehuset, København, d. 14. september.

Blandt publikum finder man en række af Crunchy Frogs (og Crunchy Tunes) vigtigste internationale samarbejdspartnere inden for forlags- og synch-arbejdet, som Crunchy har fløjet ind til koncerten med støtte fra MXD, Musikforlæggerne, Kulturministeriet og Udenrigsministeriet. 

De internationale musikselskaber, som kommer til byen, er hele tiden på jagt efter ny musik til bl.a. reklamer, tv-serier og film, hvorfor MXD og Musikforlæggerne inviterer den danske branche til at lære dem at kende og pitche musik

Læs mere om projektet her.
Jury: MXD\'s Bestyrelse
The Danish Night at Reeperbahn Indra  "The Danish Night at Reeperbahn" afholdes for 11. gang på årets Reeperbahn Festival.  

De seneste 10 år har budt på udsolgte venues, tusinder af netværksmøder mellem den danske og internationale musikbranche og selvfølgelig 40 koncerter med danske bands hvor ikke få er gået fra ukendte i Tyskland til at turnere markedet jævnligt.

2019 bliver ingen undtagelse. Aftenen vil byde på fire bands, god mad og mere end 200 internationale branchefolk
Jury: Jury: Bands udvælges og bookes af Reeperbahn Festival. Bands skal søge igennem Reeperbahns hjemmeside.
Forud for aftenen afholder MXD sin årlige netværksreception for de danske og internationale branchefolk. Vi åbner Indras baghave kl. 18.00, hvor der vil være øl og god mad til de hurtige. Men meld dig til i god tid; Den danske netværksreception og koncertaften på Reeperbahn Festival har de fire foregående år været en af lørdagens mest besøgte events, hvorfor vi har været nødsaget til at afvise folk i døren.

Du kommer på gæstelisten ved at skrive til anders@mxd.dk
Ja Ja Ja Club Night, London The Lexington, Pentonville Road, London N1 9JB Der blev ikke valgt et dansk act til aftenen. Se line-up her.
Ja Ja Ja Club Night, Berlin Fluxbau, Berlin
Ja Ja Ja Club Night, London The Lexington, Pentonville Road, London N1 9JB
Ja Ja Ja Club Night, Berlin Fluxbau, Berlin
Metal showcase (Nordisk Handelsmission Tokyo) Tokyo Danske metalbands (metal/hard rock) kan nu søge om at spille på handelsmissionens metalshowcase, “Loud & Metal Mania”, som arrangeres af Creativeman Productions, der står bag nogle af japans største festivaler, fx Summer Sonic og metalfestivalen, Loud Park.

Ansøgningsfrist: 30. juni 2019. 

Læs mere her.
Jury: Creativeman Productions
Ja Ja Ja Club Night, London The Lexington, Pentonville Road, London N1 9JB