Dansk version English version Facebook Twitter Youtube Instagram

KOMMENDE PROJEKTER

Dato Projekt Sted Beskrivelse
Sounds Like Roskilde Networking Hotel Cecil, Niels Hemmingsens Gade 10, 1153 København K Igen i år inviterer MXD og Roskilde Festival på networking med festivalens stærke internationale netværk af bookere, agenter og labels.

Læs mere her
Nordic Sounds Songwriting Camp, 24.-27. April 2018 Los Angeles, USA NB: Deadline d. 15. januar 2018

Den første udgave af Nordic Sounds Songwriting Camp i Los Angeles afholdes mellem d. 24.-27. april.

Nordic Sounds er en sangskriver-camp kun for kvinder, som vil blive afviklet i sammenhæng med den nordiske handelsmission til Los Angeles.

Campen vil også inkludere en masterclass arrangeret af lokale sangskrivere og A&R’s, som vil indføre de nordiske sangskrivere i sangskrivningshovedstaden Los Angeles’ arbejdsgange og hemmeligheder.

Sangskriver camp’en har plads til 10 nordiske sangskrivere, artister eller producere og mindst 10 lokale, fra US. Alle sessions vil være målrettet specifikke nordiske eller amerikanske artister.

Sådan kommer du med

Camp’en er som nævnt forbeholdt kvinder. Ansøgningen for nordiske (danske, finske, islandske, norske og svenske) artister og sangskrivere er åben nu og foregår via: https://my.surveypal.com/Application-form-Nordic-Sounds-in-LA

De nordiske deltagere udvælges af en jury bestående af amerikanske musikbranchefolk i januar måned. En nordisk repræsentant (manager, forlægger eller label) for hver af deltagerne tilskyndes til at deltage i handelsmissionen, som finder sted sideløbende med campen.

Der ydes eksportstøtte til de valgte sangskrivere – mere info følger.

For yderligere info kontakt carolina@mxd.dk
Nordisk Handelsmission LA (25. - 27. april) Los Angeles, USA NB: Ansøgningsfrist d. 28. januar 2018

Handelsmission med fokus på synkronisering, licensering og publishing.

Tredje udgave af den nordiske handelsmission til Los Angeles finder sted d. 25. til den 27. April. Altså umiddelbart før MuseExpo finder sted i LA.

Handelsmissionen er målrettet rettighedshavere af nordisk musik, managers, forlæggere og pladeselskaber.

Du kan forvente tre døgn med tætpakkede dagsprogrammer, som vil øge dit netværk og din viden om det amerikanske musikmarked, hvilket vil ske igennem paneldiskussioner, roundtable sessions, virksomhedsbesøg etc. Og via forskellige networking events vil du blive personligt præsenteret for en række af markedets tungeste spillere.

I 2017 blev den nordiske delegation introduceret for 40 lokale musikbranchepersoner og besøgte blandt andre virksomheder som Apple Music, Spotify, Warner/Chappell Music og Paradigm Agency Group.

Dette år tilføjes The Guild of Music Supervisors som partner til handelsmissionen. Organisationen vil stå for den ene af dagene i programmet.

Lokale koordinatorer vil hjælpe/assistere dig med at definere dine mål for turen og med eventuelt at sætte ekstra møder op for dig omkring handelsmissionen.

Læs mere og hvordan du deltager her.
Ja Ja Ja Club Night, London The Lexington, Pentonville Road, London N1 9JB Ja Ja Ja har denne aften allieret sig med Bird on the Wire som mediepartner.

Ansøgningsfrist: 28. november

For mere info og ansøgningsskemaer, læs her
Ja Ja Ja Club Night, Berlin Bi Nuu, U-Bahnhof Schlesisches Tor, 10997 Berlin Ansøgningsfrist: 28. november

For mere info og ansøgningsskemaer, læs her
Jury: Alexandra Bondi de Antoni (i-D Germany), Melanie Gollin (FluxFM), Vivien Mierzkalla & Sven Staedtler (Verstaerker), Sarah Besnard (ATC Live), Björn Pfarr (Reeperbahn Festival), Philipp Jacob-Pahl (LANDSTREICHER BOOKING), Kristin Michalek (Vevo), Nina Howden & Steffi von Kannemann (Nordic by Nature)
MXD NETWORKING EVENT @ SPOT FESTIVAL 2018 Secret Location MXD og SPOT Festival arrangerer festivalens største netværksmøde mellem de danske og udenlandske musikbranchefolk under SPOT Festival. Årets netværksevent bliver en speciel event der strækker sig over 3 timer på et indtil videre hemmeligt sted i Århus.

Hvornår: Lørdag d. 12. Maj kl. 10.00 – 13:00
Hvor: TBA
Hvem: Der er kun adgang for SPOT+ delegerede
Tilmelding: Hold øje med MXD's nyhedsbrev. Vi sender et nyhedsbrev ud når arrangementet er åbent for tilmelding. Der er begrænset plads og det er først til mølle.

Køb adgang til SPOT+ her: spotplus.dk
The Danish Night at Reeperbahn Indra, Hamburg I 2018 fejrer MXD og Reeperbahn Festival deres 10 års jubilæum for "The Danish Night at Reeperbahn".

De 10 år har budt på udsolgte venues, tusinder af netværks-møder mellem den danske og internationale musik branche og selvfølgelig 40 koncerter med danske bands hvor ikke få er gået fra ukendte i Tyskland til at turnere markedet jævnligt.

2018 bliver ingen undtagelse. Aftenen vil byde på fire bands, god mad og mere end 200 internationale branchefolk og hvem ved, en overraskelse eller to.

 
Jury: Bands udvælges og bookes af Reeperbahn Festival. Bands skal søge igennem Reeperbahns hjemmeside.
Forud for aftenen afholder MXD sin årlige netværksreception for de danske og internationale branchefolk. Vi åbner Indras baghave kl. 18.00, hvor der vil være øl og god mad til de hurtige. Men meld dig til i god tid; Den danske netværksreception og koncertaften på Reeperbahn Festival har de fire foregående år været en af lørdagens mest besøgte events, hvorfor vi har været nødsaget til at afvise folk i døren.

Du kommer på gæstelisten ved at skrive til anders@mxd.dk