Nordic Trade Mission to Mexico

Udgivet
13.06.2023
Hvornår 25 - 28.09.2023
Søg inden LUKKET
Sted Mexico City
Projektleder Carolina Echeverri

Kom og vær med dette efterår, når Music Norway, Export Music Sweden og Music Export Denmark samarbejder om at organisere en handelsmission til Mexico City, en af verdens mest pulserende musikmarkeder.

Mexico, sammen med hele Latinamerika-regionen, oplever bemærkelsesværdig vækst, især inden for streaming, og tilbyder enorme muligheder for international musik både online og live.

Under handelsmissionen, der er planlagt fra den 25. til 28. september, vil vi fokusere på fire dage med netværk og vidensdeling. Vi vil mødes med nøglevirksomheder som Youtube, Industria Works, MalfiCo, Universal Publishing, Musica Mono, Marvin festival, Grupo Anonimo og Entretenimiento Eco, blandt andre, og deltage i netværksarrangementer.

Ud over handelsmissionen vil deltagere have mulighed for at forlænge deres ophold og deltage i Marvin Festival, et fremtrædende musikarrangement, der præsenterer en bred vifte af upcoming og etablerede kunstnere. Marvin fungerer som Mexicos svar på SXSW i mindre skala og inkluderer et seminarprogram.

Sådan deltager du:

Denne handelsmission har til formål at give værdifulde indsigter i det mexicanske musikmarked og dets branchespillere og er primært rettet mod managere og pladeselskaber, der repræsenterer kunstnere.

Ansøg via dette link.

Ansøgningsfristen er den 30. juni kl. 23:59.

Datoer: 25.-29. september

Sted: Mexico City

Ground transport under virksomhedsbesøg og netværksaktiviteter er inkluderet i handelsmissionen.

Deltagere er garanteret eksportstøtte til branchefolk på almindelige vilkår.

Der er plads til højst 4 danskere, da vi ønsker at rejse med en lille delegation, der giver mulighed for god dialog med den lokale branche. De danske deltagere vil blive udvalgt af MXDs direktør og et bestyrelsesmedlem. De danske branchefolk vil få selskab af udvalgte branchefolk fra Sverige og Norge. Den nordiske handelsmission er denne gang projektledet af MXD.

Spørgsmål rettes til carolina@mxd.dk

Redigeret
13.12.2023