Nordisk Musik Handelsmission til Seoul – fokus: publishing og songwriting

Udgivet
08.06.2023
Hvornår 04 - 06.09.2023
Søg inden LUKKET
Sted Seoul, Sydkorea
Projektleder Thomas Rohde

Nomex (dvs. samarbejdet mellem de nordiske musikeksportkontorer, heriblandt MXD) præsenterer en handelsmission til Seoul, Sydkorea. Efter fire vellykkede missioner er det nu tid til at drage af sted igen. Denne gang mellem d. 4. – 6. september 2023 (med ankomst den tredje). 

Det er igen vores kolleger fra Export Music Sweden, der arrangerer og er rejseleder på missionen. Derudover arrangeres årets handelsmission i et samarbejde med den vigtige sydkoreanske musikkonference, MU:CON.

Handelsmissionen byder blandt andet på virksomhedsbesøg, forelæsninger, Q&As med koreanske eksperter og som tidligere en modtagelse af den koreanske branche på en nordisk ambassade eller residens i Seoul. 

Det konkrete program er endnu under udarbejdelse, men sidste år mødte vi blandt andet SM Entertainment, Cube Entertainment, Warner Publishing, Hybe og mange flere. 

Herudover vil der være en matchmaking session på MU:CON-konferencen.

Sådan deltager du

Handelsmissionen henvender sig til musikselskaber, der arbejder med cuts til sydkoreanske artister og co-writing. Først og fremmest forlag og managers, der arbejder med sangskrivere. Men missionen kan også være relevant for labels. 

Interesserede bedes sende en ansøgning som PDF til thomas@mxd.dk med følgende data:

  • Virksomhedsnavn
  • Deltagerens fulde navn (pladsen kan ikke overdrages til en anden i virksomheden)
  • Liste over selskabets kunstnere
  • Specifikke kunstnere, som deltageren vil fokusere på under missionen
  • Tidligere erfaringer med den koreanske musikindustri
  • Mål for deltagelse i handelsmissionen

Deadline for ansøgning er d. 28. juni kl. 23:59

Deltagerne er garanteret  Eksportstøtte til Branchefolk på almindelige vilkår. 

Der er plads til maksimalt 3 danskere, idet vi ønsker at rejse med en lille delegation, som giver plads til en god dialog med sydkoreanerne. De danske deltagere udvælges af MXDs direktør og et bestyrelsesmedlem. 

Redigeret
13.12.2023